Sportfogadási szisztémák, stratégiák?
Vannak itt olyanok, akik rendszeres bevételre tesznek szert sportfogadással? Mi a titkotok? Hogyan csináljátok? Nyilván nem az a kérdés, hogy szeretne ilyet csinálni, hanem hogy ki csinálja ténylegesen, működőképesen?
Az enyém a következő: Egy nagyobb összeg a fő tétem, ami 300 ezer forint, ebből csinálok általában heti szinten kétszer kisebb profitokat. Tehát mindig a 300 ezret teszem fel, ás amit termel, azt veszem le a számlámra. 60-80 ezer forint profit fogadásonként, és ahogy már írtam, heti 2 fogadás legalább meg van, de fő szezonban gyakori a heti három is. Ez kb 5 hónapja megy, és eddig bejött. ha számít valamit, külföldi oldalon játszom, de a bejövő összeg így is egy tök jó mellékjövedelemnek felel meg) Úgy kell elképzelni, hogy gólok számára szoktam tenni, 3,4 meccsen legalább lesz 1 gól vagy legalább lesz 2 gól (ha olyan csapatok játszanak, akik általában több gólos meccseket szoktak játszani, pl Leverkusen, Lipcse, Wrexham, Man City, Liverpool, Girona, stb)
Van-e valakinek hasonló rendszere? Esetleg jobb? Merjek-e szerintetek fő tétet emelni? Nagyon hajlok rá, hogy őszinte legyek, ha előbb-utóbb el is megy egyszer, már bőven hozott annyit, sőt többszörösét
"ha a mai meccsek jönnek akkor pedig csak 60 fog és igen, ugyanúgy felpakolom a 300-at"
Mik a mai tippjeid ?
11# mára a Girona-Granada és a Bodo/Glimt-KFUM Oslo meccsekre tettem meg hogy legalább 2 gól fog születni, mindegy ki szerzi.
De ha durvább tippre vállalkoznék, 12-eshez hasonlóan én is x-re tenném a Genoa-Bolognát, ráadásul mindkét csapat lő gólt. És a Girona-Granadát is hazaira tolnám, szintén midkét csapat szerez gólt opcióval kiegészítve. De ilyeneket csak aprópénzzel szoktam megjátszani, a fenti szisztémába nem fér bele az ilyen szintű kockázat
3-4 perc története
88. perc finnek játszanak, eredmény 4-2
tipp több mint 6,5 odds 3.05
90. perc kihagyott 11-es
91. perc szögletből gól
eredmény 4-3
tippelő örül.
:)
Stratégia:
A meccs vége felé ha sok gól volt várható még egy.
#14 ez szép, ha bejön, de szerintem sokkal nagyobb százalékban megy el az ilyen fogadás. Nálam az a szempont januártól, hogy termeljen egy állandó második bevételt a fizetésem mellett, hogy ne kelljen se másodállást, se túlórát vállalnom. :) hát olyan jól működik eddig, hogy majdnem eléri a teljes fizumat minden hónapban a profit.
Amúgy... nem tudom, figyeltétek-e, a Bodo meccs első félidejének végére meg is lett a két gól, a Girona meccsen pedig még hamarabb. Holnapra végül a három helyett ismét két meccs mellett döntöttem, ne legyünk telhetetlenek, és ugyanezzel a téttel az elérhető profit kb 88 ezer
Bohemians a 92. percben lőtt gólt odds 4.00
ezzel kiegyenlített 2-2 , X odds 7.00
Gratulálok a nyereményhez!
Mi alapján választasz meccseket? Mekkora odds-szal szoktál játszani?
17# kinek is ?
A kérdező is nyert ...
A meccs vége felé ha az erősebb csapat hátrányban van, csak megpróbál kiegyenlíteni,
A héten a Juventus 3-0 kapott volna ki , 3-3 lett a vége.
Ausztrál A League play off döntő
91. perc 1-1
C.C.Mariners kiegyenlített.
17# ha nekem szántad a kommentet, köszi és akkor szemléltetem a mai tippel. Ott van az angol kupa döntő és a skót kupa döntő amiket szívem szerint bele tettem volna, de van rá egy hangyafarknyi esély, hogy a MU hoz egy beton védelmet, mint tette azt a Liverpool ellen pl indegenben, és egy egygólos döntőt láthatunk. Ugyanez a skót, két skót topcsapat egy meccsen egy címért, elképzelhető, hogy nem ugranak egymásnak.
Így maradt mára K.slautern-Leverkusen legalább 2 gól és a hajnali Vancouver-Inter Miami szintén 2 gól legalább. Ez így kb 1.3-as szorzó, 88 ezer forintnak felel meg amit hoz. Tehát van egy elsőkörös merítésem, amiben bennmarad akár 6-8 meccs is, és ebből húzgálom ki azokat, amivel kapcsolatban akár a legkisebb rizikó is felmerül. Igy marad a végére rendszerint 2,3 vagy max 4 meccs. A szorzó meg ha csak 1,2 akkor sem csinálok belőle problémát, mert az is hoz 60 ezret mint tegnap. 4 meccsel volt már 1,45 is. Nem vállalok nagyobb rizikót. Mert megrakhatom én a nagyobb szorzót kis pénzzel, de nekem azok 10-ből 9-szer elmennek. Vannak favorit csapataim, favorit bajnokságaim, általában azokból szoktam választani. Mint pl Liverpool, Arsenal, Hoffenheim, Lipcse, Bayern Munchen, Leverkusen, Girona, Atalanta, Al Nassr, Holland 1/2.osztály, Amerikai liga, és bár az ezelőti szezonban sokkal több gólt szereztek, még most is egész megbízható a Paks, Reims és a Bodo Glimt gólmennyiségèt tekintve. Lehet nevetséges, de abban reménykedem, hogy akár évekig is kitart ez, ezért próbálom lenyomni a nagyra vágyást és nem túltolni mert úgy előbb utóbb elmenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!