Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi megtakarítás szükséges...

Mennyi megtakarítás szükséges ahhoz, hogy valaki új életet kezdhessen külföldön?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Tudom, persze nem mindegy, hogy melyik ország, kontinens, de nagyjából mennyi megtakarítás szükséges szerintetek ahhoz, hogy valaki külföldre költözhessen és ott mondjuk fél évet eléljen munka nélkül?
máj. 20. 17:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Milyen országokat javasoltok a leírtak alapján?
máj. 20. 19:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Mire? Munkára vagy pihenésre?
máj. 20. 19:27
 13/18 anonim ***** válasza:
Munkára például Németország, Ausztria, Svájc. Pihenésre például Magyarország.
máj. 20. 19:29
 14/18 A kérdező kommentje:
Pihenésre Magyarország :D.Pihenésre és munkára?
máj. 20. 19:32
 15/18 A kérdező kommentje:
Messzebb
máj. 20. 19:32
 16/18 anonim válasza:
10.000 EU
máj. 20. 19:51
 17/18 anonim ***** válasza:

6: Dél-Kelet-Ázsia.

De ott simán megvagy úgy, ha a leggyíkabb közalkalmazotti fizetéses állásban 8 hónapot dolgozol Magyarországon, akkor abból, amit spóroltál, kint 4 hónapig szállodában all inclusive elvagy.

Én olyat is hallottam, hogy valaki 1 hónapot dolgozik minden évben, és a többi 11-ben is könnyedén elvan Magyarországon, el se utazik olcsóbb helyre.

máj. 20. 23:58
 18/18 anonim ***** válasza:

A legtobb helyen nem tudsz alberletet kivenni ha nincs munkad, hiaba van penzed. Az alberleten sok mulik mert erre megy el a penzed jelentos resze.

Szerintem 15.000 eurora lesz szukseged fel evi megelheteshez ha nyugatra mesz

máj. 26. 03:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!