Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan képes ekkora nyereséget...

Hogyan képes ekkora nyereséget termelni a Ryanair?

Figyelt kérdés

"A Ryanair, Európa legnagyobb utasszállító légitársasága, hétfőn jelentette be, hogy éves nyeresége 34%-kal nőtt az előző évhez képest, elérve a rekordmagas 1,92 milliárd eurót.

A társaság rekordot jelentett az utasszállításban is: a március 31-én zárult pénzügyi évben 184 millió utast szolgált ki."

Ez nagyon brutális, utasonként több, mint 10 euró nyereség.

máj. 20. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Kevesnek tunik
máj. 20. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt jó eséllyel Cargo -t is csináltak, amiből több a pénz mint az utasokbol de 4000 Ft per utas sem tűnik irreálisan soknak...
máj. 20. 11:32
 3/5 anonim ***** válasza:
hát igen ezt is én fizetem ki xd itt írországból magyarba kb csak ez van karikor és annyiért adják amennyiért akarják, nem is csodálom hogy nyereséges :D nagyon szívesen
máj. 20. 12:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, és ehhez a nyereséghez tartani kell 430 darab B737-est, melyeknek ára darabonként 100M, dollárban...

Tudsz szorozni? Ezeket idővel cserélni kell, azt is meg kell keresni..

Te be tudnál ennyit fektetni? Kockázatos és volt Covid is..

máj. 22. 19:50
 5/5 A kérdező kommentje:
A Brájen vezér valahogy összekalapozta a tőkét hozzá, eddig úgy tűnik, bejött neki.
máj. 23. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!