Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Exem utalt nekem 80ezer...

Exem utalt nekem 80ezer fotintott és vissza kérte de nem küldtem vissza azzal fenyeget, hogy fel jelent. Fel tud emiatt jelenteni?

Figyelt kérdés
Nem volt semilyen szerződésünk vagy ilyesmi simán csak pénzt küldött.

máj. 17. 18:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
55%

HONNAN veszi a válaszoslók többsége, hogy TÉVES utalásról van szó?

A kérdésbe ilyet sehol nem írt a kérdezö.

máj. 18. 08:33
 22/28 anonim ***** válasza:
#21 "Nem volt semilyen szerződésünk vagy ilyesmi simán csak pénzt küldött." Innentől kezdve simán hivatkozhat arra, hogy téves utalás, a kérdező nem tudja bizonyítani az ellenkezőjét.
máj. 18. 08:42
 23/28 anonim ***** válasza:
46%

80000 ft nagy pénz. Utolsó féregnek kell lenni ahhoz, hogy ne adjuk vissza.

Mégis mi a l***sz indokod van arra, hogy más pénzén élősködj?

máj. 18. 09:19
 24/28 A kérdező kommentje:
Messengeren van bizonyíték, hogx nem véletlen utalt pénzt. Röviden és tömören annyi a story, hogy az exem át vert és miatta mondtam fel. El tartott egy darabig mert azt ígérte, hogy segít ki jutni külföldre mert én szereztem neki egy havi 3000€ munkát. Arról volt szó, hogy előre ki megy én meg utána. Ez nem jött össze de én fel mondtam a meló helyen. Nem tévesen küldte a pénzt hanem, hogy legyen pénzem. De mivel át vert stb így szakítottam vele és ezért azt akarja, hogy vissza küldjem a pénzt.
máj. 18. 23:10
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
Gyönyörűek vagytok.
máj. 18. 23:52
 26/28 anonim ***** válasza:
59%

Kedves Kérdező!

Ezt nem lehetett volna már az elején tisztázni velünk?

Oldalakon keresztül tippelgetünk, aztán kiderül, hogy a sztori teljesen más, mint amit mi feltételeztünk.

máj. 19. 05:29
 27/28 anonim ***** válasza:
52%

26-os: tulajdonképpen már az elején sem volt szó téves utalásról vagy hasonlóról, csak egyes akárkik kezdték a témát, hogy a kérdezöt lehessen szidni, milyen szemét, meg hogy átveri a barátját.

Elvileg jobb lett volna, ha elöbb elállítja öket, de feltehetöen nem volt a neten, más dolga is van a legtöbb embernek.

máj. 19. 07:58
 28/28 anonim ***** válasza:
52%

Full hlye mindegyik amelyik elképzeli, hogy majd 80 ezer ft ból bárki is polgáripert csinál...

Jogalap kell? "meg akart dugni" és már borul is a sztori! A vége a csávónak meg egy oltári cumi!

Ennyit a peretekről jogbolondok!

máj. 19. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!