Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Budapesten miért drágábbak a...

Budapesten miért drágábbak a lakások/házak mint az ország Budapesten kívül eső területein?

Figyelt kérdés
Értem itt azt, hogy mit kap ezért cserébe a vásárló ? Vidéken, agglomerációban már 4 szobás felújított házakat lehet találni 80-90 millióért . Ennyiért örülhet az ember ha 2 szobás lakást talál budan . Mi ennek az oka? Hogy 5 perc és a spar és nem 25? Megéri ezért Budapesten ingatlant vásárolni saját használatra?

máj. 7. 10:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%

Mert itt tanulunk, dolgozunk a párommal, itt él a családom, barátaim.

Nyilván több munka, kulturális, kikapcsolódási lehetőség, több buli, program, reptér, stb stb stb... ezeknek van gazdaságilag mérhető vonzereje.

máj. 7. 14:06
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Napi plusz másfél óra ingázás egy 40 éves karrier alatt nagyjából nettó két év kocsiban ülést jelent. Ha ez nem ér sok pénzt, akkor nem tudom, hogy mi.
máj. 7. 16:02
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

"Mi ennek az oka? Hogy 5 perc és a spar és nem 25?"

Nem csak a spar, hanem az ország legerősebb gimnáziumai, 20-30 egyetem, 20-30 színház, 5-10 művelődési ház, 20-30 kórház, 20-30 cipőbolt, 10-15 barkácsbolt, 5-10 fotós bolt, 3-4 pláza, minden szakbolt, a bíróságok és hivatalok is 5 percen belül vannak.

"Ennyiért örülhet az ember ha 2 szobás lakást talál budan"

Nem, mert 50 alatt is van azért.

És a fentiekért nem Budára kell költözni, hanem inkább Pestre.

Ott pedig van 40 alatt és még sokkal lejjebb is.

máj. 7. 17:09
 14/16 anonim ***** válasza:
53%

"Budapesten miért drágábbak a lakások/házak mint az ország Budapesten kívül eső területein?"

Magasabb a kereslet rá.

máj. 7. 19:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem ez volt a kérdés, de én biztos, hogy vidékre költöznék, egy vidéki városhoz közeli kis faluba. Ott érezném jól magam.
máj. 8. 10:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó . Amíg ilyen kommentek jönnek hogy parasztfalvára nem költözne le az “ úriember” , nem csakhogy szövegértelmezési problémái vannak, de annyira gyengeelméjű , hogy fingja nincs a Budapesten kívüli életről.:D mert szerinte az a határ , utána mindenki szalmaszállal a szájában eteti a tikokat, addig teljesen mindegy ki mire válaszol . Egyébként esztergomi vagyok, ami szinten város
máj. 8. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!