Az EON helyett az MVM veszi át a szolgáltatást a régióban, ha eddig mobil appon keresztül fizettem hogy fog történni az átállás?
Figyelt kérdés
Az E-On helyett az MVM veszi át a szolgáltatást, eddig az EON mobil appon keresztül fizettem és diktáltam az óraállást is, illetve a rész számlák áram mennyiségét is itt állítottam át, viszont július 1-től már az MVM Next mobilapp fog a régióhoz tartozni. eon.hu/szolgaltatovaltozas oldalon nem találtam ennél több információt. Hogy történik majd az átállás? Újra regisztrálni kell a másik alkalmazásba, vagy valamilyen módon átveszik a régi belépési azonosítókat és jelszavakat?
Valakinek van erről bővebb infója esetleg?
Az MVM appon keresztül ugyan így el lehet majd intézni ezeket a dolgokat?
máj. 3. 16:41
1/1 Gweb válasza:
Elvileg átkell regisztrálni az MVM Appba. Ezt az EON oldalán olvastam. A hyleadatok viszont cask július 1-től lesznek ott elérhetőek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!