Hogy működik ez az AliExpresses choice? Nem kellesz vámot és további díjat rá fizetnem? Csak a végösszeget?
Igen, lényegében. A feltételeket azért ellenőritzd! Van olyan, hogy 3 termék esetében kapsz extra kedvezményt. Meg olyan is, hogy ha 10 USD felett vásárolsz, akkor ingyenes a szállítás. Meg egyéb esetek is. De elég egyértelműen oda van írva.
Amikor bejött ez az extra vám dolog, egy darabig én se mertem rendelni. Az utóbbi időben legalább száz rendelést leadtam. Ebből egynél sem kellett extra költséget ráfizetni.
Mármint alapból az Ali? Szerintem igen. Kb 6 éve rendelek rendszeresen. Több száz rendelést leadtam már. Mind megkaptam. Három eset volta, amikor nem, vagy hibás volt a termék. Ez esetben teljesen visszakaptam az árát.
Inkább a minőséggel lehet baj. Ami gyanúsan olcsó, ne számíts hi-tech minőségre. Sokszor nem teljesen azt kapod, mint amire számítasz, mert "ügyesen" fotózzák. Ezért érdemes a vásárlói véleményekben lévő konkrét képeket is megnézni. De ki lehet fogni persze jó cuccokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!