Aliexpresszről csak egy oldalról érdemes egyszerre rendelni?
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni Aliexpresszről 3 pulcsit, de mind a 3 más helyről rendelhető és most mindegyikhez 15 napos gyors szállítást ír, de hogyha egy rendeléssel adom le mindet akkor valahol összegyűjtik őket és egy csomagban fog megjönni, vagy külön külön szállítják ki mindet? Meg ha egyszerre jön úgyis érvényes a 15 napos szállítás vagy akkor csúszik egy három hónapot?2023. aug. 26. 14:18
1/1 anonim válasza:
Változó. Én már rendeltem egyszerre egy eladótól több terméket. Legnagyobb meglepetésemre nem egy csomagban küldték, hanem külön-külön. Nem is egyszerre érkezett meg és mindegyikre külön fel is számolták a szállítási költséget. Pedig nekem az lett volna a logikus ha egy csomagban küldik, mert apróságokról volt szó.
Most viszont van olyan akció, hogy ha 3 cuccot rendelsz ebből a kínálatból, akkor 15 napos ingyenes szállítással küldik. Na én rendeltem ruhától kezdve a biciklicsengőig több dolgot, teljesen független eladóktól. És ez meg egy csomagban jött egy zacskóba csomagolva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!