Ha fiatal afrikaiak jönnének dolgozni Európába tömegével és így csökkenteni lehetne a nyugdíjkorhatárt, akkor a nyugdíjrendszert feltöltve pénzzel mindenki jól járna?
Arányok, ezt írtam már korábban is. 100.000-ből 1 jön "Phd-zni" Magyarországra.
Tüntetnek az usa-ban az európaiak azért, hogy vezessék be az ő törvényeiket?
Gyújtogatnak ezért autót is?
Európaiak illegálisan, embercsempészek segítségével jutnak az usa-ba?
Erőszakolnak nőket az usa-ban?
Te valami igazi álomvilágban élsz, gyanítom nagyon fiatal vagy azért vagy ennyire naív még. Ha idősebb leszel javaslom menj el egy nagyobb Nyugat Európai városba és beszélgess az ottani bevándorlókkal, kérdezd meg például az afgán menekülteket hogy ha "menekültek" akkor mégis miért támogatják a tálib rendszert odahaza? Vagy kérdezd meg az afrikaiakat arról, hogy hogyan vélekednek az európai nőkről.
Részemről lezártam tekintem, teljesen feleslegesen tartom hogy "vitatkozzak" egy olyan emberrel aki olyan dologról beszél amit nem ismer, nem tapasztalt csak elméleti elképzelései vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!