Nyertetek már valamit az életetek során? Ha igen, mi volt az?
Legyen az bármi.
Pl: tombola, csokispapír, szerencsejáték, kód beküldős sorsolás stb stb
Semmit és a legtöbb ismerősöm se, max marhaságokat.
A legtöbb ilyen nagy nyeremény kamu.
Erről beszéltem. Papíron autót, minden szart nyertek, mert a cikkel ellentétben tudott róla a csatorna is.
2004-ben nyertem egy profi digitális fényképezőgépet amit eladtam 2 havi fizetésemért.
2012-ben meg volt egy négyesem a lottón (2 millió ft).
Igen, sokszor 😊 Az elmúlt 10 évben 14 alkalommal nyertem színházjegyet, ezeket tartom a legjobb nyereménynek. Egyszer nyertem szabadulószoba jegyet. Macaron sütés tanfolyamot is nyertem már, az is poén volt.
Ezen kívül sokszor nyertem könyvet, csokit, sajtot, tésztát, tisztítószereket, sminket, ékszereket, konyai holmikat, ruhákat stb. Ezeket mind Facebook nyereményjátékokon, tehát az adott márka, üzlet oldalán.
Volt köztük vicces nyeremény, például több kiló Szarvasi Mozzarella, Sport szelet, Jó Reggelt keksz, annyit ember nem tud megenni, szétosztottuk a családban. Egyszer 6 zsugor szénsavas vizet nyertem, azaz 36 üveggel 😂
Fantás kupakkal 2012 körül rollert nyertem, arra azért emlékszem, mert az egyik legkorábbi nyereményem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!