A TEMU-ról mit érdemes vásárolni?
Figyelt kérdés
Most nagyon rácuppantam. A közösségi médiában sokat írnak róla. Látom sokféle ruhanemüből nem lehet olyanokat venni, amit máshol nem. Azonkívül minden nagyon-nagyon olcsó és ingyenes a kiszállítás is. Kínálja magát. Mit érdemes venni ott?ápr. 19. 15:38
21/23 anonim válasza:
Folyamatosan előjön a téma és mindig el van mondva, hogy a Temu szemetet árul és borzalmas hatással van az egész világ gazdaságára, de csak nem értik meg az emberek.
22/23 anonim válasza:
Rendeltem ruhát. 50-50 %-ban kaptam azt, amire számítottam. A 6 ruhadarabból 3 nagyon szép, jól áll, az anyaga is jó. A maradék három kuka. A méretezés is érdekes, XL-eset rendeltem mindenből, a 3 felső jó, az egyik ruha, amit rendeltem óriási, kb. háromszor beleférek.
Szóval ha így nézem, akkor annyira nem volt olcsó, hogy 27.000 ft-ot fizettem 3 felsőért. Ennyiért kapok azért üzletben is, ahol fel tudom próbálni, meg tudom nézni, fogni, hogy milyen anyag. Én többet nem rendelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!