A TEMU-ról mit érdemes vásárolni?
Mi mondjuk meg neked, hogy mit ÉRDEMES vásárolni? Azt érdemes, amire valóban van szükséged.
Ha azt kérdezed, hogy én személy szerint mit mernék onnan venni, akkor olyan filléres vackokat, amikre ugyan szükségem van, de nem annyira, hogy probléma legyen az akár több hetes várakozás. Továbbá olyan olcsóan kaphatóak a konkurenciához kéepst, hogy ha véletlenül garanciális problémám lesz, akkor ne fájjon az, hogy esetleg bukom a termék árát. Tehát tipikusan olyan dolgokat "érdemes" innen venni, amiket a többi kínai webshopból is. Mobiltelefont nem, de mobiltelefon tartót/tokot azt igen. Laptopot nem, de laptop táskát igen. Ebookot nem, de tokot rá igen. Futócipőt nem, de műanyag papucsot a kertbe mászkálni igen.
Az a kérdés inkább, hogy érdemes-e bármit? Nekem is folyton az arcomba tolja a reklámot a neten. Gyönyörű cuccok, fényképen nagyon szépek, és valóban elég olcsón. Viszont ha utánaolvasol...
A valóságban ezek nem ilyen szépek, és a minőség is hagy kívánnivalót maga után. Én ugyan még nem rendeltem, de nem sok jót olvastam róluk, szóval inkább hagyom.
Fenntartásokkal kell használni. Nyilván nem lesz olyan mint a promo videókban.
Azért sokminden bejön.
Pl.:
Zuhanyfej 600Ft-ért. Jól működik és szépen is néz ki. Itthon a leggagyibbb is 1500-2000 Ft és sokkal bénább mint amit vettem
Kocsimosó mikroszálas szivacs 700Ft
Kicsi puha ecset amivel lehet portalanítani kocsi műszerfalat, laptopot ,stb, kb 150Ft kb ugyanez:
Érted, itthon csak 10x dárább :D
Szúnyogháló kerethez görgő szerszámot aminek a segítségével könnyen cserélhetem a hálót a keretben. Itthoin olyan 3-4000 körül van, Temuról 1300 volt.
Kis vízszintezőt amiben van létzer is, 1600Ft
10 darab mikroszálas törlőkendő egy ezresért
Késélező 1500Ft -ért
stb.
Ezek mind minőségben is rendben voltak. Nagyon megérte.
Egyén függő. Neked mik kellenének?
Jómagam pl jade csiszoló és vágóktól egészen a fogorvosi csiszolókig sok mindent szerzek kínai oldalakról.
Míg magyarban 2-3ezer egy db ezekből, addig ugyanennyiért kapok több barabos kiszerelésekben.
Ja és magyarban 3500 a szállítás pluszba.
Minőségben ugyan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!