Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Szerencsejáték zrt bankszáml...

A Szerencsejáték zrt bankszámlakivonatot kér tőlem a kifizetés teljesítéséhez. A tranzakciókat kitakarva is el kell fogadniuk a megküldött dokumentumot?

Figyelt kérdés
Kis összegű nyereményről van szó, mégis bankszámla kivonatot kérnek tőlem a kifizetés teljesítéséhez. Elég megdöbbentő számomra a dolog mert a társaságnak semmi köze ahhoz, hogy én mennyi fizetést kapok, vagy mire költöm a pénzem. Ezért arra gondoltam jpg-be átkonvertálva kisatírozok minden ilyen részletet és úgy küldöm el.
ápr. 15. 12:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#8 Akkor az mégis hogy a pékben van, hogy amikor SMS-ben játszottam lottót, akkor elég volt szintén SMS-ben elküldeni a bankszámlaszámomat a kifizetéshez?
ápr. 16. 13:51
 12/17 anonim ***** válasza:

Az lotto. Ne hasonlitsd mar a sportfogadashoz.

A lotto szamsorsolasos szerencsejatek. A tippmix meg teljesen mas kategoria.

A lotto nyeremenyt nem muszaj a sajat szamladra kerned, a nagynyeremenyt is kerheted anyadera.

A sportfogagadas teljesen mas.

ápr. 16. 14:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Nyertem már tippmixen is (igaz az nem neten volt), nem kértek személyit vagy bármi mást, a szelvény alapján simán kifizették, asszem olyan 15 ezer forint volt. Akkor ott miért nem kellett azonosítani magam?
ápr. 16. 14:17
 14/17 A kérdező kommentje:
8-asnak. Ember ha figyelmesen elolvastad volna a kérdésem, akkor nem írnál ilyen ostobaságokat. Először is az oldalra személyi ig, illetve lakcimkártya feltöltésével regisztráltam és mindig ugyanarról a számlaszámról fizettem be, illetve utaltam ki. Jogos aggály, hogy az ember nem szeretné, hogy a számlakivonaton szereplő fizetési, vásárlási stb tranzakciók ne látszódjanak ezért küldtem el, kizárólag a fejlécet, amin minden releváns adat és a számlaszám is látható. Ha te szereted, hogy a bőröd alá is benyúlnak az a te dolgod balek, de nem mindenki gondolkodik így.
máj. 22. 14:39
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Itt a balek te vagy te nyomorult. Az aszf-et elfogadtad nem? De.

Ott le van irva hogy kerhetnek kepet a bankszamladrol. Akkor mit rinyalsz?

Senkit nem erdekel mit koltottel, nem azt nezik, hanem hogy a bankszamla amire kifizetest kertel a tied vagy sem.

Nyilvan elfogadtak a beleeditalt verzidoat, szerencsed van hogy rugalmasak, ezt mas nemzetkozi irodanal nem tudnan megcsinalni. Csunya rossz jogszabalyok. Meg szegeny Mucika aki igy nem tudja leadni Orbannak hogy mit vasaroltal..

Erdekes, az nem zavar hogy a nav mondjuk barmikor hozzaferhet ilyenekhez ha vizsgalodik. Vagy barmilyen bcs soran szinten hozzafernek.

Ha viszont nem jarsz tilosban akkor kit erdekel az adozott jovedelmedbol mit es mennyit vasarolsz?

máj. 22. 15:12
 16/17 A kérdező kommentje:

"Ha viszont nem jarsz tilosban akkor kit erdekel az adozott jovedelmedbol mit es mennyit vasarolsz?,,

Te mennyit kerestél a hónapban és mire költötted a pénzed?

Ugye hogy érdekel?

Sajnálom, hogy nem sikerült megértened a lényeget és ez mellett még tahó módon válaszolgatsz. Nyilván te az a fajta ember vagy aki önként aláveti magát mindennek és sosem fogalmazol meg, egyébként jogos kételyeket. Pl ha egy nyereményt akarsz felvenni miért kéne látnia egy szerencsejátékszervező cégnek, hogy te mit vásárolsz, mekkora fizetést kapsz stb. Jövedelemigazolást is nyújtsak be a nyereményemhez? És ne egy hatósággal példálózzál te szerencsétlen, akiknek ez a jogköre. Az ászf ide vonatkozó passzusát olvastam, de ennek a lényegi eleme, hogy a bankszámla azonosítás történjen. Azonosítható volt, amit a fejléc elküldése mellett a be és kiutalási tranzakciókból is könnyedén lehet egyébként ellenőrizni. Ergó ez is egy felesleges manőver volt, de ha ezt kérték én eleget tettem ennek.

"szerencsed van hogy rugalmasak, ezt mas nemzetkozi irodanal nem tudnan megcsinalni,,

Kapásból tudok mondani hármat is ahol még csak nem is kértek ilyesmit. Elég volt egy személyi azonosítás.

máj. 30. 11:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Na mondjad azt a harmat. Mindenhol van lakcim igazolas, amit ha nincs a neveden kozuzemi szamla akkor csak a bankszamlakivonattal tudod megtenni. Es ott a teljes oldalt el kell kuldeni, kifejezetten kiemelik hogy mind a 4 saroknak latszodnia kell. Vagy pdfben a letoltott dokumentumot kell elkuldeni.

En nem vagyok egy konteos okor mint te, pont leszrom hogy latjak hogy a legalis jovedelmembol milyen gyakran fizetek kartyaval a boltokban.

máj. 30. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!