Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kivegyem a pénzemet? Ti mit...

Kivegyem a pénzemet? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Van a Fundamentában egy kis megtakarításom… összvissz 2 megtakarítási számla , összesen 2.5 misi. Az egyik már lejárt , a másik számla 5 éves futamidejű, még 1 évig kéne fizetnem.

Ebből a 2.5ből 3.00000ft állami támogatás. Szóval ezt tuti buknám.. meg nyilván buknám a lehetséges hitelkeretet. Ami 2 számla esetében , 2+1.8=3.8Millió lehetséges kedvezményes hitel..

Csakhogy tökmindegy , mert mellé az mai ingatlanárok mellett még kéne ugyanúgy 15-20 misi. Amit ugyanúgy felkéne venni máshonnan…

Arra gondoltam , hogyha kivenném ezt a pénzt akkor állampapírt vennék belőle. Tudom késő bánat..

ápr. 11. 08:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tudom ,hogy faluban nincs társasház na:D Csak azt akartam mondani , hogy ott nincs semmi.. mellesleg Pécsen sincs semmi munkahely.. annak ellenére hogy nagy varos. Folyamat költöznek el onnan, népesség egyre csökken
ápr. 11. 09:30
 12/18 A kérdező kommentje:
6os Ki venne ki Nógrádban egy albit?? 50ért nem adnám ki.. ha egyáltalán lenne jelentkező.
ápr. 11. 09:32
 13/18 anonim ***** válasza:
70%

"Arrafele hol van lakás? Ott nincsenek társasházak egyáltalán"

Nemigen jártál még borsodi falvakban. Rengeteg kis faluban vannak társasházi lakások, régi bányászkolóniák.

"Általában 25 000 főnél nagyobb városban kezdenek lenni társasházak..."

Ez jó nagy tévedés. Sárospatak 10e fős, jó nagy lakótelepet találsz. Kisvárda 16e, szintén.

Egyébként Borsodban és Nógrádban kis, párszáz fős falvakban is gyakori jelenség az akár többemeletes társasház.

@3

"nem szeretnék egy Borsodi szegénytelepen, kis faluban a brazilok között élni:D:D"

Pedig a hozzáállásod alapján odavaló vagy. Egyébként 10 milláért már nemcsak olyan helyeken lehet viszonylag szép házakat venni, hanem az ország legszebb helyein. Mókusokkal, csicsergő madarakkal, finom, tiszta levegőjű hegyvidéken.

"Nulla munkahelyi lehetõséggel..( 10 millioert ugyanis ennyit kapni)"

2024-ben, az internet fénykorában csak ott nincs munka, ahol nem akarsz dolgozni.

ápr. 11. 09:39
 14/18 anonim ***** válasza:
10: De minek költöznél oda? Ahol most laksz az mért nem jó? Ahol most dolgozol, mért nem jó?
ápr. 11. 09:40
 15/18 anonim ***** válasza:
25%

11: 2 ismerősömról tudom, hogy Pécsen mit csinál. Közgazdász mindkettő.

Az egyik numizmatikus, országos kereskedést folytat postán, küldéssel.

Weboldala van és FB-csoportja.

A másiknak nyomdája van, ő is országosan kap megrendeléseket.

Különben meg egyetemváros, a legjobb a megtérülése ott a bérleti díjaknak az egész országban.

ápr. 11. 09:46
 16/18 anonim ***** válasza:
29%
én lakást vennék
ápr. 11. 09:53
 17/18 A kérdező kommentje:

16os na ne mond:D én is azt szeretnék.

15ös az egyetemi város miatt Pécs tényleg jó opció lehet.

14. Ahol most vagyok az tökéletes , imádom a várost. És nagyon jól tudok szakmámban keresni. Mellé egyébb juttatások. Az a baj az ideköltözők és a határ közelsége nyomja fel az ingatlanárakat.

ápr. 11. 10:27
 18/18 anonim ***** válasza:

17: De akkor mért írod, hogy nem akarsz elköltözni?

Mért kéne elköltöznöd attól, hogy lakást veszel? Qrvára nem értem hogy függ össze a 2.

ápr. 11. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!