A debreceni Kishegyesi úti Tesco miért van már jóideje félig lezárva?
6-os vagyok.
Abban igaza van a kérdezőnek, hogy Debrecenben elég alacsony a vásárlóerő, szégyen, milyen fizetések vannak ahhoz képest, hogy az ország második legnagyobb, túlhájpolt városa. Alacsonyak a fizetések, sokan még mindig 180-200 ezret keresnek és alig van szellemi munkahely, a szabad áll@shelyek javarésze sz*rul fozető 3 műszakos gyári sormunkás és bolti eladó hirdetés. A diplomások/szakképzettek meg nem találnak megfelelő munkát, emiatt még mindig menekülnek innen a fiatalok. Az albérlet és lakás@rak viszont az egekben, így a kevés fizetés és magas megélhetési költségek miatt viszont alig tudnak költeni az emberek, sorra zár be minden, a fél város kiadó üzlethelyiséggel van tele.
"értsd már meg végre, a DiVinós kérdés alatt is elmondtam"
Mert nyilvan azt is ugyanaz a szemely tette fel. Miert ilyen bunko boszmek az alfoldiek? :)
Úgy értettem, hogy mivel közel a buszvég, de még a Nagyállomás sincs messze, rengeteg zűlött alak van ott.
12# "Abban igaza van a kérdezőnek, hogy Debrecenben elég alacsony a vásárlóerő"
A múlt héten 3 napot Debrecenben töltöttem.
Az indiai Kasmír Étterembe csak úgy tudtam bejutni (negyed magammal) hogy előre asztalt kellett foglalnom.
A Krúdy Étterembe foglalás nélkül mentünk, több mint fél órát vártunk hogy megüresedjen egy asztal.
A Macskávézóba nem jutottunk be, mert nem foglaltunk előre asztalt...
A Látóképi Csárdában csak a külső helyen volt szabad asztal, a belső rész fullon volt.
Hát, nálunk szinte mindegyik vendéglős cserélne ezzel a "fizetésképtelenséggel", mert konganak az éttermek (már amelyik még nyitva van).
17, Debrecenben nagyon kevés az étterem, és mindenki ugyanabba a 10-be jár.
Hidd el, én debreceni vagyok, kicsit jobban rálátok arra, mi a probléma ezzel a várossal, tekintve, hogy itt élek 30 éve. Ha 3 napig itt voltál, azt is látnod kellett, hogy tele van üres üzletekkel minden, és ami megnyit, az is bezár 1-2 év alatt.
"(már amelyik még nyitva van)"
Mert a többi szerinted miért zárt be?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!