Hogyan tudom online befizetni a büntetést?
Szép estét!2 hete megbüntetett a parkolóőr, mert rossz helyen álltam meg(nem tudtam, hogy ott is kell jegyet venni).Másnap be is mentem a postára, hogy befizessem a büntetést, azonban rosszul töltöttem ki a csekket.Egy rublikával előbb kezdtem el írni a számokat és háát nem jött ki:D.Mondták a postán, hogy javított csekket nem fogadnak el, ezért fizessen be a számlámról a büntetést.Sosem csináltam még ilyet és nem tudom, hogyan kell....Kinek vagy hová kell elküldeni?
Köszönöm előre is a segítséget!
Minden sárga csekken ott van a szóban forgó cég/szervezet stb. bankszámlaszáma (többnyire a neve felett található és 2 x 8, vagy 3 x 8 számból áll).
Oda kell elutalni, a megjegyzés rovatba pedig feltüntetni a csekken lévő hivatkozási számot/számokat. Inkább mindent írjál rá, mintsem valami lemaradjon róla. Majd az alapján beazonosítják a befizetésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!