Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy néz ki a befektetési...

Hogy néz ki a befektetési portfóliód és mennyi az összértéke?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 7. 17:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
40%

"Intel: 30 dolláron monták hogy 38 a célár nagyon jó a vétel azt ajánják. Most beesett 20dollárra."

Olyankor kell még hozzá venni jó sokat.

dec. 13. 22:27
 12/13 anonim ***** válasza:

#11 - Olyankor kell újragondolni, nyilván oka volt, hogy beesett.

Ha még jók a fundamentumok, akkor rá lehet venni.

Ha nem jók, akkor nehéz döntés, hogy tartani kéne, vagy realizálni a veszteséget.

De mindegy hogy döntesz, utólag ki fog derülni, hogy a másikat kellett volna :D

dec. 14. 14:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Azzal érdemes foglalkozni, amihez értesz. Az én portfolióm ebben az évben 50%-ot emelkedett, bár ez mindig lutri, de nem tartom rossz összetételűnek. Big 7, gyógyszergyárak, pénzügyi cégek ilyesmik. Ezek jól hasítanak akkor is, ha néha lefelé megy az árfolyam. Az Intel most gyengélkedik, de lehet egy év múlva csúcsokat döntöget, volt nekem is, de eladtam, őszintén nem tudom most mi van vele. Volt egy-két rossz húzásom, de annyit azokból megtanultam, hogyha valami beszédül egy szint alá (azt érdemes figyelni), akkor azonnal szabadulni kell tőle.
dec. 15. 02:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!