Milyen típusú dematerializált aranyat várárolnátok?
#2 Ezt mégis hogy érted? "Egy ilyen helyzetben a dematerializált, aranyra szóló követelést megtestesítő értékpapírral kitörölhetem"
Nagyobb az esély arra szerinted hogy teljesen megszűnik a teljes informatikai rendszer, mint annak hogy eltűnik akármilyen módon a befektetési arany?
Aranyjegy? He?
Papíralapon kézzelfoghatóan évek óta nem láttam egyik megbízási szerződésemet sem, sőt fizikai formájában nem is létezett.
Nem világvégére készülök vele, nem is kennyérre kell a rászánni kívánt összeg.
Ez túl pesszimista nézet nekem már ne is haragudj.
(Az aranyjegy szót az aranyraszólópénzköveteléstmegtestesítődematerializáltértékpapír helyett próbáltam használni reménykedve a kontextus erejében)
De így világos, hogy nem a pénz elértéktelenedése miatti aggodalmat tekinted értékvezérlőnek, az ipari felhasználás miatt jövőbeni keresletemelkedésben bízás is lehet ok a befektetésre.
Nem igazán ment át így sem úgy látom. Továbbá kicsit felszínes nekem ez a hozzáértés.
A második bekezdésed se talált. Már a kérdésem kírásakor sejtheti egy ebben jártas személy a célt.
Lol, pedig az előző válaszoló hasznos volt, kedves kérdező.
Csak úgy kíváncsiságból, ha nem a fentebb írt okok miatt kell, akkor mi a töknek? 😂
Lol 😭?
Semennyire nem volt hasznos, mindent összeollózott ami az ő kis fejében volt. A kérdésemből kitűnik hogy a cél a portfólióm diverzifikálása, nem vagyongyarapítás. Erre vártam volna véleményeket. A pár százalék meg 3-7% lenne. Nem ma kezdtem a befektetési játszadozást, de jelenlegi infláció miatt és a várható miatt a mostani befektetéseim nem hozták az elmúlt évekbelieket. Az új célom a reálértékmegtartás, ha ez nem sikerül egy esetleges válság helyett akkor annak a mértékének csökkentése. Mivel az eddigi befektetéseim ezidáig 5-7 év alatt megháromszorozódtak, ezt a mostni elért állapotot szeretném megőrizni (már amennyire most lehetséges). A kínált befektetési alapok mik látványosnak tűnnek növekedésben, igen magas szórásértékkel rendelkeznek. Ez utóbbi is csak egy kiegészítő opció lett volna. Véleményekre lettem volna kiváncsi, ötletekre. De ez egyáltalán nem egy komolyan vehető oldal.
LolXD. 😱😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!