Alkalmisként dolgozom és hamarosan munkahelyet szeretnék váltani, de mindenki azt hiszi hogy még nyáron tervezek maradni. Mit tegyek?
Diák vagyok viszont nem azért szeretnék váltani, mert nem elég jó a főnök, vagy a fizetés. Hanem szimplán fiatal vagyok, és úgy érzem hogy érdemes minél több féle melót kipróbálnom. Magamat ismerve hozzá kéne szoknom a változásokhoz, mert ha nem szabadulok ki a komfortzonambol akkor tudom hogy a következmények brutálisan fognak fájni.
Mégis hogyan mondjam el ezt a főnöknek. Az összes kollega azt hiszi hogy maradok. Mikor kéne elmondanom? Azért utolsó pillanatban kicsit gáz nem?
"Mégis hogyan mondjam el ezt a főnöknek"
Felmondok. Ennyi.
"Azért utolsó pillanatban kicsit gáz nem?"
Nem érzem gázosnak, hiszen az egyszerűsített foglalkoztatás attól az, hogy egyszerűen meg lehet válni egymástól. Viszont etikusnak sem tartom, ha előre tudod, hogy nem maradsz arra az időre, amire láthatóan számítanak rád.
Főleg, ha normálisnak tartod a foglalkoztatódat minden szempontból. Ezt hívják gerincességnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!