Miért vannak önkiszolgáló kasszák a boltokban, amikor sok vásárló nem szereti?
Figyelt kérdés
Főleg az idősebbek.ápr. 6. 21:31
11/19 anonim válasza:
Mert sok ember meg szereti őket, nem kell a szófosással a kasszást feltartó idiótákra várnia pl. Meg tisztelet a kivételnek, de nekem a tahó, pofákat vágó, köszönni nem tudó kasszásokból is elegem van. Ha én megtisztelem azzal, hogy köszönök és kulturáltan viselkedek, akkor ezt a minimumot el is várom és rohadtul nem érdekel, milyen napja volt meg ki idegesítette fel. Én is ügyfelekkel dolgozom, nem engedhetem meg magamnak, hogy azért bunkózzak egy normális valakivel, mert az előtte levő felhúzott és most durci kedvem van. Aki ezt nem tudja kezelni, keressen másik munkát. A jövő egyébként is az önkiszolgáló pénztáraké, hiszen olcsóbb ezeket üzemeltetni, mint embereket fizetni, a mai világ a lehető legtöbb folyamat automatizálásáról szól. 2024-ben, mikor Amerikában már az önvezető autókat tesztelik, sőt a magyar metró egyik vonalán sincs vezető, akkor majd pont az önkiszolgáló kassza lesz tilos, mert egyes, a korra haladni képtelen embereknek nem tetszik? Ne vicceljünk már.
12/19 anonim válasza:
Azért használják idősek is.Anyám 80 éves és használja.
13/19 A kérdező kommentje:
Nálunk tilos volt letakarnia a leárazott vonalkódnak a régit, és már egy hét után szóltak, hogy gáz hogy nem tudom fejből a plu kódokat és nem jó a kasszasebességem.
ápr. 7. 23:28
14/19 Hintalow válasza:
Mert ha pár dolgot vásárolsz (mint èn pl. reggel három pèksütemènyt)
Sokkal gyorsabb, mint vègigállni a sort egy èlő kasszához.
15/19 anonim válasza:
Szerintem jobb az önkiszolgáló, pláne ha sok dolgot veszek egyszerre. Jobban tudom követni, hogy mi mennyi. Hagyományos kasszánál többször előfordult már, hogy nem a kedvezményes árat olvasták be leértékelt terméknél, vagy nem annyi volt az ára amennyiért ki volt írva, vagy több vagy más pékárut ütöttek be a valósnál. Ott ez rendszerint csak fizetés után tűnik fel egy nagyobb bevásárlás esetén, ha a nyugtát átnézi az ember, utólag reklamálni kellemetlen és macerás. Az önkiszolgálónál meg azonnal látom ha valami nem stimmel, és még fizetés előtt lehet korrigálni.
16/19 MolotovPunk válasza:
Én fiatal vagyok, de személy szerint utálom az önkiszolgáló kasszát. A múltkor betértem egy városi Sparba volt bent néhány idős vásárló, de azok is szidták az önkiszolgáló kasszát és emellett állt a sor, mert vannak akik egyáltalán nem értenek hozzá. Persze rendes kasszás egy sem volt, minek az? Kifizetem a boltláncnak a nála vásárolt terméket és még én dolgozzak is meg a vásárolt cuccaimért. A vásárló ingyen és bérmentve megcsinálja ugyanazt, mint egy kasszás. Nevetséges. Egyébként megcsappant a vásárló szám abban a boltban, mióta csak automata kassza van. Alig járnak oda és több régi dolgozó is felmondott. Én is jó ha félévente egyszer betérek oda. Egyébként főleg öregek járnak oda vásárolni, fiatalokat nem is látok ott nagyon.
17/19 MolotovPunk válasza:
Egyébként pont Tv-ben hallottam a múltkor, hogy Nyugat Európában is van baj az önkiszolgáló kasszákkal, mivel azóta állítólag jelentősen megnőtt a lopások száma is.
18/19 anonim válasza:
Még életemben nem néztem meg a blokkot, olyan minimális kedvezmények vannak hogy 100-200Ftért nem fogok órákig állni és várni hogy visszakapjam. Múltkor pont kifogtam egy ilyen idiótát, inkább oda adtam neki a sz@ros 370Ftot csak haladjunk
19/19 anonim válasza:
Én szeretem őket, és örülök, hogy sok év kínlódás után végre megbízhatóbbak. Nem kell egy plusz idegen emberrel kommunikálnom. Van az a beszélgetős fajta, aki kommentálja a vásárlásomat, meg megkérdezi, miért szeretem pl ezt a sajtot, mert látja, hogy viszik és ő is kipróbálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!