Azért, hogy pénzt kapjak érte, amiből építhetem az életemet, haladhatok a vágyott céljaim felé / megvalósíthatom őket.
Kifejezetten szeretem egyébként a munkámat, jót is cselekszem vele és őszintén hiszem, hogy jobbá teszem a világot (gyerekek jólétével kapcsolatos a munkám), amik nekem fontos szempontok. Ha mindenem meglenne, igazából lehet akkor is pont ezt csinálnám, de jelenleg kétségkívül azért dolgozok, hogy meg tudjam alapozni a saját életemet.
ápr. 4. 19:48
12/17 anonim válasza:
ház vásárlás, család, anyagi függetlenségért. következő 5 éven belül meg is lesz szinte mindegyik.
ápr. 4. 21:29
13/17 anonim válasza:
Én külföldön dolgozok már 4 éve.. lakás vásárlás a jelenlegi célom Magyarország... Jelenleg 19-20 ezer euróm van félretéve ..1550-1600 a nettóm
ápr. 5. 09:24
14/17 anonim válasza:
Én még nem dolgozom, csak fogok. A célom: felhalmozni egy kis pénzt, hogy megszűnjön kicsit az egzisztenciális szorongásom. Ezért is akarok kimenni külföldre. Majd ha ez már megvolt, mivel tudom, hogy a pénz önmagában nem boldogít, tanulnék valamit, amiben szellemileg ki tudnék teljesedni, és még pénzt is keresnék vele, de az már csak olyan plusz valami lenne, és nem lennék annyira rápörögve a témára. Ami fontos: legyen kaja, legyen hol lakni, néha egy kis kultúra, kirándulás. Amit nem szeretnék: autó, luxusvilla, luxusszálloda, jacuzzi
ápr. 5. 16:39
15/17 anonim válasza:
Ahogy nézem itt a közmunkásokat és más kocsmatöltelékeket, mind azért dolgoznak, hogy meg legyen a napi 5-10 ezer forintjuk a cigire, alkoholra.
Ennek érdekében hajlandóak napi 3-4 órát dolgozni egy kis napi bérért, majd a kocsmában panaszkodnak, hogy mennyire nem fizetik meg a munkájukat...
A csóróbbaknak a napi 2 liter olcsó bor, a többieknek a napi 10 üveg sör és 4-5 feles az életcél, ezért "dolgoznak".
ápr. 8. 14:21
16/17 anonim válasza:
Azért dolgozok hogy be tudjam fizetni a számlákat.
ápr. 9. 20:08
17/17 anonim válasza:
Autót szeretnék venni és majd egy szakmát is szeretnék letenni valamit. Most Ausztriában dolgozok egy gyárban, belevágtam egyedül. Kell mindig valami cél!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!