1/17 anonim válasza:
Azért dolgozok mert én is egy ember vagyok és muszály.
A célom hogy meg tudjak élni abból amiért dolgoznom kell.
2/17 anonim válasza:
Azert dolgozok, mert penzt kapok erte.
Az a celom, hogy penzt kapjak a munkamert.
3/17 anonim válasza:
Nekem a munkám egyben a hobbim is, élvezetből csinálom, de persze a pénzszerzés sem mellékes mert valamiből meg kell élni. Viszont ha nem kapnék fizetést a tevékenységemért, ugyanúgy csinálnám ingyen is (más munka mellett) annyira szeretem.
4/17 anonim válasza:
A célom az, hogy jó legyek. Hű társam oldalán, Oly sok a harc, a küzdelem, De győzelem vár ránk!
6/17 anonim válasza:
Termeszetesen az a celom hogy minel kevesebb munkaval minel több penzem legyen
7/17 anonim válasza:
Kényszerpálya. Csomó jobbat tudnék, nyilván eladni annyira nem tudok és nem akarok tudni, tehát marad a trógersors, tetszőleges szinten. Pillanatnyilag egyébként kéne egy jobb ágy, höhö
8/17 anonim válasza:
10/17 anonim válasza:
Valahogy újra kell termelni a megszokott nyomort, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!