Excelben hogyan tudnám meg valósitani az alábbit?
A oszlopban nevek vannak
B oszlopban be tippelt számok lennének
Olyan függvényre lenne szükségem ami egy
Végösszegnek a számához constans számhoz
Be számmozza a sorokat
Mondjuk en a chatgptre nem adnekolyan tul sokat, hetvegen ptobalkoztam vele, hogy gyujtse ki nekem azokat a szineszeket akik szerepeltek mind a mentalistaban mind a doktor houeseban. Csufosan megbukott.
Kb ennyit er.
Bemondott szineszeket aki az egyikben jatszott majd odairta kit alakitott a masikban. Rakerestem es csak hasonlitott ra. Es kb 10ilyet megcsinalt. A nyilvanvalo szereploket meg meg sem emlitette. Mennyire lehetett nehez ezt az imdb adatbazisabol kiszurni? Aztan meg sem sikerult.
Tudni kell tőle kérdezni, plusz angolul jobban ért.
Én már több száz kódot írattam vele és nagyjából jó volt mind.
Angolul kerdeztem, nyilvan.
De nem azzal volt a problema hogy nem ertette a kerdest, hanem hogy azt irta Gipsz Jakab szinesz ezt a szerepet jatszotta a Doktor Houseban es ezt a Mentalistaban. Az egyik stimmelt, a masik nem. Mert mondjuk az a szerep es resz amit irt, abban teljesen mas szinesz jatszotta azt a szerepet.
Aztán veletek tényleg sokra megyek úgyan ott vagyok ahol a part szakad!
Mutatott excel kódot de nem müködik.
Be számozza úgy a sorokat mintha
Dobogos lista lenne ki az első masodik
Legközelebbi tipp nyer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!