Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol kell kifizetni a a csomagá...

Hol kell kifizetni a a csomagátvételt ha a Packettában veszem át?

Figyelt kérdés

Azt hiszem minden Packettában van kijelző. Ott kell fizetni?

A futár leküldi sms-ben a kódot, beütése után kell fizetni? Készpénzzel is lehet? Ha igen akkor csak papírpénzt fogad el, aprót nem?

Ehhez kell applikáció? Mert nincs mobilnetem.

Mindent írnak a neten, de konkrétan hol kell fizetni és hogyan azt nem!

2024. ápr. 2. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Az automatán van terminál, bankkártyát fogad el, készpénzt nem. Kell hozzá alkalmazás, de net csak addig, hogy letöltse a csomag adatait, amit még otthon megtehetsz. Utána Bluetoothon keresztül kapcsolódik az automatához, úgyhogy legyen bekapcsolva amikor megközelíted, különben nem fog kinyílni, én is ezt rontottam el először.
2024. ápr. 2. 15:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Alkalmazás nélkül nem lehet lebonyolítani mindent?

Itt olvastam hogy nélküle is lehet.

2024. ápr. 2. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Muszáj az alkalmazás, mert nincs kijelző az automatán ahol kódot tudnál megadni.
2024. ápr. 2. 17:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Na így már világos. :)
2024. ápr. 2. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!