Miért ilyen igényesek a nincstlelen emberek?
Néhány hete eladtam egy régi montit 10 ezerért. Másnap visszahívott a nő, hogy reggelre leeresztett a gumi, és biztosan hibásan adtam el neki, mert ő még nem is használta. Nem akartam problémázni, úgyhogy mondtam, hogy hozza vissza, és 5 perc alatt kicserélem. Saját pénzen vettem bele egy új belsőt 1200ért, úgyhogy már olyan, mintha csak 8800ért adtam volna el a bringát.
Most, kb 3héttel később ismét hív, hogy a hátsó fogaskoszorú kopott, és cserélni kellene, ami a legolcsóbb 6500ft. Komolyan elvárta, hogy azt is vegyek neki újat, de mondtam, hogy szó sem lehet róla, oldja meg. Erre felháborodva kiábálni kezdett a telefonba, hogy én átvertem, meg micsoda szélhámos vagyok, bla-bla, és ezért feljelent.
Most komolyan, mit várnak az emberek egy olcsó használt terméktől? Életem végéig jótállást kell vállalnom és ingyen szervizelnem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!