Efo bejelentést lehet tenni számítógépen valahogy?
Telefonos alkalmazáson szoktam bejelenteni az alkalmi munkavállalókat, azonban csütörtök óta hibát ír az alkalmazás. Aznap azt mondták, hogy hamarosan javítják, de a mai napig nem történt meg.
Pénteken telefonon tettem bejelentést, viszont egy teljes óráig kellett csörgetni őket, mire felvették. Ma ugyanez... Nincs időm minden reggel erre.
Van valami online bejelentésre lehetőség?
Köszi!!
Közben keresgéltem, találtam egy online nyomtatványkitöltőt is a neten, ott beadtam a mait.
Állandóan egy hibaüzenetet ír ezzel a szöveggel, mikor a beküldésre nyomok:
javax.net.ssl.SSL.HandshakeException:java.security.cert. CertPathValidorException: Trust anchor for certification path not fund.
Passz, hogy mi ez. De egy ismerősömnek gépről se engedte se csütörtökön, se pénteken, se ma. Csütörtökön ugye jeleztem telefonon a hibát. Mondták tudnak róla, hamarosan javítják.
Igen sajnos még mindig rossz. Pont ma néztem rá, lehet-e frissítést letölteni, de valóban nem.
Olvastam ott két kommentet, hogy másnak sem működik továbbra sem.
Mindegy, az onyán jelentem addig a munkavállalókat míg nem javul meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!