Emberek többsége most inkább kajára költ mint telefonra meg számítógépre? Szerintetek?
Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 13:06
1/12 anonim válasza:
Nálam így van. Bár decemberben kénytelen voltam lecserélni a PC-met nehezen, de kaptam hozzá segítséget és nagy általánosságban elmegy napi megélhetésre a pénz. Pedig 2020-ig egy milliót megspóroltam, mára sehol nincs és adósságom is lett.
34/F
2/12 anonim válasza:
Illetve ősszel elromlott a telefonom a gépem előtt és azzal más mázlim volt. Nálam maradt skizofrén exem telefonja és azt vettem magamhoz. Nem tudtam volna telefont venni, azóta sem vettem. Amikor vettem volna, tönkrement a gépem. Elegem van.
3/12 anonim válasza:
Mi mindkettőre költünk. Még nem kellett választani. De egyszer lehet nálunk is eljön ez.
4/12 anonim válasza:
Ég, előre nem érzem, hogy sporolnom kellene.
Viszont telefonra eddig se költöttem sokat. Kozepkategoria alja általában.
Felesleges nekem ennél jobb.
Laptopot is kettőt használok, mindkettő céges, mint a második telefonom.
6/12 anonim válasza:
Nálam mindig is a kaja volt/lesz az első! Inkább legyen valami gagyi telefonom, de nehogy már ne ehessek jóízűen!
7/12 anonim válasza:
@1-2
Ha a jövőben nem csupán hobbicélokra használod a technikát, hanem jövedelemszerzésre, akkor ilyen gondod nem lesz, akár évente-kétévente meg tudod venni a legújabb telefont és számítógépet(laptopot).
8/12 anonim válasza:
Kajára költök minden nap, számítógépre vagy telefonra akkor ha veszek újat...
9/12 anonim válasza:
A tobbseg gondolom igen, foleg hogy magyarorszag nagy resze naprol napra el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!