Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez jó? Vagy inkább hülye vagyok?

Ez jó? Vagy inkább hülye vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy roma család akiket ismerek.. 1 anyuka és 3 lány

. És pénzileg néha néha segítek nekik 20.000 ft-al... Persze nyilván nem kérem vissza.. az anyuka beteg így a lányok nem dolgoznak mivel anyjuk mellett vannak. Most nem arra kell gondolni hogy 12 hónapban 12x küldök pénzt.. egy évbe 2x-3x . Tudom kis segítség, de valami.

márc. 23. 13:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
Tipik cigány. Még néhány bolond mint te és meg is vannak.
márc. 23. 21:33
 12/14 anonim ***** válasza:
86%

Kapcsolatot szeretnél valamelyik lánnyal, vagy miért adsz nekik? Menjenek dolgozni, oldják meg az életüket. Ha még gyerekek, akkor 4 gyerek után segélyt is kapnak, meg a betegség miatt is lehet, hogy kapnak valami pénzt. (ha olyan jellegű)

Én nem adnék nekik ennyit a helyedben, max kaját vinnék, ha nagyon segíteni akarnék.

márc. 24. 08:28
 13/14 anonim ***** válasza:
72%
Különben az apjuk hol van? 4 gyereket volt esze csinálni, de ellátni azt nem tudja őket.
márc. 24. 08:29
 14/14 Senior Séf ***** válasza:
100%
Feneketlen kutat akarsz megtölteni. Megsúgom neked; SZERINTÜK hülye vagy.
márc. 24. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!