Lehet normális egzisztenciát kialakítani, ha 31 évesen el vagyok adósodva?
Értelmetlen válasz. Ha nem tenné negatívba akkor nem is kellett volna felvenni, mert akkor lett volna pénzem a nettó vagyonból.
Mindig az az okos aki sosem volt olyan helyzetben.
1, Ez nem jó fizetés, ez szar fizetés
2, Ez nem sok hitel, ez gyakorlatilag 1 havi bér bárkinek aki nem egy kutyaütö
És akkor az a több százezer ember aki ebben a régióban 180-200 ezret keres?
Lehet, hogy te okosabb vagy, jóval többet keresel.
De az fix, hogy fingod nincs az életről, szerintem te ki sem mozdultál a Rózsadombról. Neten meg nyilván könnyű leszólni a másikat.
Én már háromszor álltam talpra, és teszek érte hogy negyedjére is sikerüljön. Szívesen megnéznék egy cserét, mondjuk 1 évvel ezelőtt mikor nem volt mit ennem akkor mit csináltál volna kihez fordulnál stb.
Ott megnézhettük volna ki a kutyaütő. Én szívesen kiszednék alólad mindent, de csak 1 hónapig, hogy mit kezdenél. Aztán visszakapnád és máshogy értékelnéd az életet.
Egyébként ezzel most az ország nagy részét lekutyaütőzted valami 300.000 körül van az országos átlag bér. És ha tudod mi az átlag, azt is tudod, hogy nagyon sokan vannak az átlag alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!