Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A posta webáruházi regisztráci...

A posta webáruházi regisztrációnál mint jelent az, hogy "céges sapka"?

Figyelt kérdés
Két hete regisztráltam a cégem a webáruházi csomagküldésre a postánál. (április 1-től kötelező lesz). Tegnap megkaptam az értesítést, hogy elkészült a fiókom. Beléptem, jelszót kellett változtatni, oké. A felületen választani lehetett, hogy magánszemélyként vagy cégként használom. Természetesen cégként akarom. Ma kapok egy e-mailt, hogy a Webáruhzi regisztrált ügyfelek cég törölve lett. Beléptem a felületre már csak a magánfelhasználóm látszik, ami valószínűleg nem lesz jó. Nem értem hogy miért törölték, de ha már volt egy olyan menüpont, hogy cég hozzáadása, rákattintottam. Fel vittem újra a cég adatait, majd a végén azt írta ki, hogy a "hitelesítéshez lépjen be céges sapkával". No ezt már végképp nem értettem, hogy mit akarnak. Mi az a céges sapka? Most akkor működni fog, vagy nem? Mert gyanítom hogy nem, de én már nem igazodom ki rajta. Mit kell tennem, hogy legyen normális céges regisztrációm?

2024. márc. 16. 13:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!