Az icsekk app(magyaf posta) ha nem küld e-mail megerősitő levelet a regisztrációhoz arra hány napot kell várni, vagy belépés nélkül hogy kérjek újat?
Nem kapom meg a revishtraciokor email fiokba küldött regisztracios linket.
Ha uj jelszot igénylek(más opcio nincs az oldalon, csak belépés, regisztrácio, elfelejtett jelszo), akkor közli hogy .ár kiküldték.
Ez valami csaló app?
Nem csaló app.. ha teljesen biztos vagy benne, hogy jól írtad be az e-mail címedet és ennek ellenére nem kaptál visszaigazoló e-mailt, írj az ügyfélszolgálatnak és megoldják: info@icsekk.hu
De tudod egyáltalán, hogy mire való, vagy mire akarod használni, ha azt feltételezed, hogy csaló app?
Azt írtam, hogy az appon belül keresd fel az ügyfélszolgálatot? Szerintem ezt írtam: "írj az ügyfélszolgálatnak és megoldják: info@icsekk.hu".
Nyisd meg az e-mailedet, kezdj bele egy új üzenetbe, címzettnek írd be, hogy info@icsekk.hu, és írd le azt, amit ide kiírtál, mert ŐK, az érintettek, fognak tudni segíteni, mi nem.
Koszi
De hogy lehetnek ennyire pancserek hogy egy regisztrácio már bonyodalom?
Hogy merjek igy az olfalukon bankkartya adatokat kiadni megadni fizetni?
Milyen tranzakció?
Azota se jött meg az aktiválo regisztrációs e mail.
Igy már átgondolom hogy merjek e ezzel az alkalmazással tranzakciókba bonyolódni egyaltalan.
Kerestem másik icsekk olvaso alkalmazást. Nem találok. Ez az egy van??
Mi az, hogy nem lehet hibázni a felhasználó részéről? :D Informatikus vagyok, de én is szoktam hibázni, senki sem tökéletes. El is írhattad az e-mail címedet, de tök mindegy, engedjük el.
Nem létezik olyan kifejezés, hogy "icsekk olvasó alkalmazás". 2 módon tudsz csekket QR kód alapján befizetni: vagy az iCsekk NEVŰ alkalmazáson keresztül vagy a Simple-ben, bár ez utóbbi nem kezeli normálisan a nem hagyományos QR kódokat.
De amúgy megcsináltad egyáltalán, amit mondtam? Írtál e-mailt az ügyfélszolgálatnak? Mert ha igen, akkor várj a válaszra, ha nem, akkor ÍRJ! Ha 24 órán belül nem kaptad meg az aktiváló e-mailt, akkor azt már nem fogod megkapni.
És továbbra is csak ismételni tudom magamat: én évek óta probléma nélkül használom.
Egyébként a Google Play véleményeket olvasva, hétvégén rendszerhiba volt, szóval az is lehet, hogy amiatt nem kaptad meg a visszaigazoló e-mailt. Szóval írj az ügyfélszolgálatnak, ne szarakodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!