33 evesen ujra lehet kezdeni az eletet? Lehet meg 33 evesen a nullarol indulni es elerni valamit?
Figyelt kérdés
Egy ft nelkul...márc. 14. 14:28
1/10 anonim válasza:
Nem, ennyi idosen mar a halalra kellene keszulnod.
2/10 anonim válasza:
Nem, 33 évesként lehet ott folytatni, ahol èpp tartasz.
3/10 anonim válasza:
2-évvel ezelőtt,50-évesen kezdtem mindent elölről egy válás után.Volt egy bőröndöm meg 3-millió forintom.
6/10 anonim válasza:
Simán ujra. Örökké nem lehet a padlón lenni.
7/10 anonim válasza:
Én is ebben vagyok most, alkoholizmusból jövök kifelé (lassan 1 éve nem ittam), és nagyjából nulláról kell kezdeni most az életet, mert mindenemet elittam, normális szakmám sincs.
Kb. mint most érettségiztem volna tavaly.
8/10 anonim válasza:
Én 11 éves börtönbüntetés letöltése után 42 évesen teljesen elölről kezdtem mindent, mára 48 éves Clpud Engineer vagyok full remote dolgozom contractorként svájci cégnek 2,7 - 3,2 millióért árfolyamtól függően.
9/10 anonim válasza:
#8 ... és nagyokat kamuzol egy noname oldalon.
10/10 anonim válasza:
Balázska esélyei elég kicsik. De mindig próbálkozni kell, szorítunk neki.
9-es: miért lenne kamu? Én simán el tudom képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!