Lehet tenni vmit? Kifizettem a vaterán amit nyertem liciten, de az árút nem küldi el az eladó.
Írj neki egy hivatalosnak tűnő, jogi szakszöveges levelet, hogy amennyiben x időn belül nem veszi fel a kapcsolatot veled, illetve nem küldi az árut, úgy csalás miatt feljelentést teszel a rendőrségen.
Mindemellett pedig, mivel te ráérsz, polgári pert is indítasz, úgyhogy készüljön, hogy a néhány évig húzódó perben kifizetheti az általad átutalt pénzt kamatostul, plusz a perköltséget.
Én ezt egyszer alkalmaztam, egy héten belül ott volt a termék egy béna magyarázattal együtt.
Köszi nem is rossz ötlet!
Kétszer beszéltem vele telefonon és azt mondta hogy dolgozik, dehát 1 hónapja folyamatosan?
az első válaszoló által javasolt levél jó ötlet, de arra figyelj, hogy a te nevedben írd meg, te írd alá, nehogy vmi kitalált ügyvéd nevet írjál oda, mert akkor még a végén téged jelentenek fel csalásért :(
és mindenképp jelezd a vatera felé is, és írj egy baromi negatív értékelést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!