Szegedről Szabolcs megyében megérkezhet holnap a csomag?
Figyelt kérdés
Rendeltem Szegedről egy telefont. Ma 18:20-kor kaptam e-mailt arról, hogy feladták a csomagomat, és úton van hozzám. Mennyire valószínű, hogy holnap megérkezik? Pénteken munkaszüneti nap lesz, így csak hétfőn legközelebb.márc. 13. 19:18
1/7 anonim válasza:
Nem lehet tudni, hogy milyen futárszolgálattal, vagy milyen egyèb csomagszállítási móddal adták fel. Anélkül pedig nehéz erre válaszolni.
2/7 A kérdező kommentje:
Ha rá megyek a csomagkövetésre azt írja, h “A megadott küldeményre vonatkozóan a rendszer sajnos nem talált adatot.“
Lehet még nem frissült?
márc. 13. 19:35
3/7 A kérdező kommentje:
Postán egyébként.
márc. 13. 19:36
4/7 anonim válasza:
Valószínűleg még nem adták át a postának, csak kitöltötték elektronikusan a címiratot. Szerintem legkorábban hétfőre várható a csomag.
5/7 A kérdező kommentje:
De igen átadták hívtam őket de azt nem kérdeztem, h mikor jön..:/
márc. 13. 20:16
6/7 anonim válasza:
Amennyiben átadták volna, akkor a csomagkövetésben látszana.
Már a csomagregisztráció is látszik.
7/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg ezt írja:
“Felvétel
A küldeményt a feladó előrejelezte, az átadást követően megkezdjük a feldolgozást
2024. 03. 13. 17:48”
márc. 13. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!