Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek pénzt?

Hogyan szerezzek pénzt?

Figyelt kérdés
Van most jelenleg 31 500 dinárom.Van egy orsó ami 8000 dinár és szeretném megvenni de sajnálom rá a pénzt.Hogyan tudnák egyszerre egy kicsit több pénzt szerezni mongyuk úgy kb 60 000 dinárra hogy ne legyen olyan fájó rá költeni?

márc. 2. 22:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Diákmunkákkal viszonylag gyorsan elő lehet teremteni rá a pénzt. Én annó suli után heti 3x4 órában könyvesboltban pakoltam. Abszolút nem szólt bele a tanulmányi jegyeimbe. Persze milliomos sem lettem belőle, de zsebpénznek jó volt.
jún. 5. 18:50
 22/23 anonim ***** válasza:
56%

Én 13-14 éves koromban nyaranta dinnyeföldön dolgoztam, dobáltuk fel a traktor pótkocsijára a földön leszedett és gúlába rakott görögdinnyéket és vittük a szomszéd faluba a vasútállomásra, ahol vagy osztrák kamionba rakodtuk válogatva konténerekbe a 6-7 kilós egyformákat, vagy vagonba pakoltuk és vitték a ruszkiknak, oda mindegy volt, hogy mekkora a méret, vitték a 11-13 kilós óriásokat is.

A szezon szeptemberig tartott, augusztus második felében kezdtek érni a a vastag, világoszöld héjú, hengeres testű, óriásmagvú "angol dinnyék". Azokat már sosem raktuk vagonba, mind az itthoni piacra ment, az volt a kedvenc dinnyém, ha nem volt fagy, október végéig is simán elállt pár darab a szőlő tövében otthon az árnyékban.

A 80-as évek közepe, vége, jó világ volt, még ha szegények is voltunk.

Ma mindene megvan sok embernek, mégsem boldogabbak.

jún. 5. 20:02
 23/23 anonim ***** válasza:
56%

15 éves koromtól meg rokonom kocsmájában, vagy büféjében dolgoztam 1-1 hónapot nyaranta, akkoriban még nem vették olyan szigorúan a munkavállalók bejelentését, mint manapság, a diákmunka sem volt olyan szigorú szabályokhoz kötve, mint most, aki tudott dolgozott.

A legjobb a strandon a melegkonyhás büfében volt, reggel héttől este hétig voltunk nyitva, aztán zárás után még lehetett csobbanni egyet a medencében, nyolcig volt nyitva a strand.

jún. 5. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!