Ha a csomagküldő szolgálat így hozza a csomagomat mit tehetek ?
DPD az egyik legrosszabb csomagküldő szolgálat szerintem ez már biztos.
Nem hív a futár hogy mindjárt jön és mikor ideérkezik dudálás és minden jelzés nélkül csak bedobja az ajtó elé a csomagomat ( előre kifizetett csomag ez természetesen) hozzáteszem itthon voltunk bekopog bejelez és kimentünk volna de úgy letette az ajtó elé hogy senki nem vette észre ami nem jöttünk amúgy is ki a házból... de mi van akkor ha valaki ellopja az ajtó elöl a csomagomat ? A futár gondolom (ahogy szokták) aláhamisítja az aláírásom hogy átvettem és ennyi nem ? De ha nem vettem át csak letette a lakás/ ház elé és ellopja valaki mit tehetek ?
Legközelebb kerüld a DPD-t és onnan rendelj, ahol van GLS vagy csomagpontra és akkor nem kell otthon szobroznod a futárt várva.
Sajnos nekem sincsenek jó tapasztalataim a DPD-vel..
"A futár gondolom (ahogy szokták) aláhamisítja az aláírásom hogy átvettem és ennyi nem ? "
Átvetted valójában tőle a csomagot? Nem. Tudja bizonyítani, hogy mégis? Nem.
Ha ott van az "aláírásod", hogy átvetted, akkor aláhamisította az aláírásodat. Inenntől kezdve mi a további kérdés egy hamisítási üggyel kapcsolatban, ami Btk. kategória és még szabadságvesztés is lehet a vége?
Sajnos nem tudom se a csomagautomatát választani se más csomagküldő. temu az oldal és néha ez néha az hozza. van hogy posta hozza van hogy express one és van hogy ez a szar dpd.
express one-val teljes mértékben meg vagyok elégedve. kár hogy nem mindig ő hozza.
Itt jófej és figyelmes a dpd futár. Főleg az adott embertől függ a viselkedése, nem a cégtől, ahol dolgozik. Az expressone-os srác is mindig telefonál előtte.
Viszont az mpl-es futár a szemem láttára tett úgy, mintha csengetne és le is lépett. Ha jól láttam, ő már nem dolgozik itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!