Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Eleg indok arra, hogy soha...

Eleg indok arra, hogy soha tobbet ne vegyek kaparos sorsjegyet?

Figyelt kérdés

Vasaroltak kaparos sorsjegyet 25 ezer Ft ertekben es 2000 ft jott vissza!

Komolyan, total ki vagyok akadva..

Lattam Youtubon par olyan kaparo sorjegy videot, ahol kaparnak a szerencsevadaszok pl. Nagyon megtetszett. Ok sem nyernek mindig pluszban, de most teljesen ugy erzem,hogy ki vagyok egve.

Nagyon nem erre szmitottam, higy 25ezerbol csk 2000Ft jon vissza.

25000 nem keves penz nekem😢

febr. 22. 06:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A múlt században volt borítékos sorsjegy, 4.- ft volt, azzal nyertem 8.- forintot.
febr. 22. 13:20
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmi becsapas nincs benne. A nyeresi adatok, a teoretikus visszaterulesi arany ismert es kiszamithato.

Kezdjuk ott hogy minden harmadik nyer kb. A nyertesek kozul a kb a fele csak a tetet adja vissza, tehat nem relizalsz semmilyen profitot. A nyertesek masik felenek nagy resze a teted duplajat fizeti. A maradek kis resz az ahol a nagyobb nyeremenyek vannak.

A visszaosztasi arany kb 65% ami borzalmasan alacsony. Online(nem az szrt) talalhatoak scratchbcardok ahol ez 90felett van..

A roulette visszaosztasa 97%,a black jacke(nem a kaparos) tobb mint 98%, a baccarate meg 99%.

Az online nyerogepek 94-97%osak.

Vsak hogy ertsd mit jelentenek ez a szazalekok. A 97% azt jelenti hogy a haz elonye csak 3%. Vagyis kb 1milliard ft feltett tetnel 970milliot visszaoszt nyeremenykent. A kulonbozet a profit.

A 65%nal meg visszaoszt 650millat, es eltesz(elrabol) 350millat.

Logikus hogy utobbinal nehezebb nyerni.

Minel nagyobb a haz elonye, annal nehezebb meg a nullszaldot is elerni.

febr. 22. 15:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Vegyuk pl a buksza 1000ftos sorsjegyet.

2,5millio darabbol 753704 nyertes van. Ebbol 350k 1000ftot, 250k 2000ftot fizet.

Hogy 10000ftot nyerj, arra 1:250hez az eselyed.

Segitsegul, ha azt az 1000ftot felteszed barmelyik roulettszamra, akkor 1:37esellyel nyersz 36kt. Tehat 7szer akkora esellyel majdnem 4szer annyit!!!! Izlelgesd csak.

Minden 5000. sorsjegy nyer 27000ftot. Tehat meg mindig kevesebbet fizet mintha feltenned rouletten egy szamra, de az eselyed itt 140szer kisebb..

Minden 50000. sorsjegy fizet 100kt..

febr. 22. 15:11
 14/18 anonim ***** válasza:
27%
Minden ilyen a sportfogadás is, ha véletlen nyersz pár milkót azt a többi dobta be , a tőzsde a crypto az állampapír a biztosítás is átverés jogilag letisztázva teli egyoldalú kiskapukkal . Ez semmi bukó de nagynak érzed , van aki autók lakás árat verte el trükkökön vsgy manián kábszer stb .
febr. 24. 10:26
 15/18 anonim ***** válasza:
25%
Kaparósból nem szabad sokat venni.. havi max 4-5 az egészséges mennyiség azt se egyszerre vedd. Ez inkább szórakozás mint pénzszerzési lehetőség.
márc. 19. 16:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Nálunk a köcsög festő kapart le 1 millió Forintot úgy hogy sose játszott előtte ...
szept. 29. 22:29
 17/18 anonim ***** válasza:
A Youtube-on azok a videók kerülnek eléd, ahol történik valami. Ne nézz ilyen gyökérségeket.
szept. 29. 22:54
 18/18 anonim ***** válasza:

#14: Azt mondjuk mondd már el nekem, hogy az állampapír hogyan átverés :D

Ha 25 ezer neked sok pénz, akkor jó hülye vagy, hogy kaparós sorsjegyet veszel belőle.

okt. 20. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!