Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csak érettségivel milyen...

Csak érettségivel milyen munkakörrel lehet 400 felett nettoban keresni?

Figyelt kérdés
Hétvégi, éjjeli munka nem riaszt el. Az állandó éjszaka sem.
2024. febr. 18. 17:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nézem a hirdetéseket, de sok helyen elég nagy bérsávot adnak meg vagy semmit. Kicsit félrevezető.
2024. febr. 18. 20:46
 12/16 anonim ***** válasza:
17%

"Sajnos nem mindenki teheti meg, hogy gimi után munka nélkül tanulgasson még 3-5 évet a szülei pénzén."

Jahogy. Kezd érthető lenni a dolog.

2024. febr. 18. 20:53
 13/16 anonim ***** válasza:
10%

"Sajnos nem mindenki teheti meg, hogy gimi után munka nélkül tanulgasson még 3-5 évet a szülei pénzén"

Nem, viszont ahhoz minek nettó 400-as fizetés? Az egyetemi évek alatt nem feltétlen kell nagylábon élni, sokkal ésszerűbb egy kevesebbet fizető munkát keresni ahol viszont nem kell éjszakázni és 12-16 órákat lenyomni a tanulás rovására... majd diplomázást követően élvezed az életet, nehogy már 3-5 évet ne bírj ki szűkösebb körülmények között. A diákmunkát végzők sem halnak éhen ha épp nem nettó 400-at keresnek...

2024. febr. 18. 21:19
 14/16 anonim ***** válasza:
18%
Van ösztöndíj meg diákmelo a szegény embereknek, a lehetöség adott, csak akarat kérdése....
2024. febr. 18. 21:47
 15/16 A kérdező kommentje:

#14, el szeretnék költözni, hol elég arra a diákmeló? Vagy az ösztöndíj?

Tisztában vagyok azzal, hogy ezek adottak, csak éppenséggel éhbérrel egyezik még a kettő kombinációja is. Minek menjek diákmunkára havi 20 órában, ha tanulhatok levelezőn és mellette dolgozhatok akár 400k-ért is? (Vagy többért, mert még adómentes vagyok/leszek.)

2024. febr. 18. 21:55
 16/16 A kérdező kommentje:
Egyébként elhihetitek, nem vagyok meggondolatlan és hirtelen ember, én már 1 éve meggondoltam, hogy levelezőn kívánok tanulni, annak előnyeivel és hátrányaival együtt. Utánajártam, nem makacsságból beszélek. Tehát ha megkérhetlek benneteket, fókuszáljunk a kérdésben kérdezettekre. Vagy ha ennyi minden, amit leírtatok, akkor köszönöm szépen a válaszokat.
2024. febr. 18. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!