Érettségivel elhelyezkedhetek valahol?
Figyelt kérdés
Azok akik azt írják hogy meki stb légyszíves hagyjanak ki ebből. Olyasmire gondolok h talán irodába vagy asszisztensnek lenni vagy bármi ilyen dolog...2023. nov. 9. 16:13
1/8 anonim válasza:
Persze, irodaba call centerbe esetleg. De valszeg a meki annal jobb
3/8 anonim válasza:
Jelenleg érettségivel logisztikában dolgozok, tengeri ügyintézőként, bruttó 750 ezerért plusz cafeteria, bónusz. Lehetőség mindig van, kérdés te megtalálod e.
4/8 anonim válasza:
Erettsegi a legmagaabb iskoli vegzettsegem es ITban dolgozok QAkent home officebol. Persze rohadt sokat tanultam de nem tudom ez mennyire szamit...
6/8 anonim válasza:
Én például vezető szoftverfejlesztő vagyok érettségivel, nettó millió fölötti fizetéssel.
7/8 anonim válasza:
Hat ha te a mekit "irodának" becézed akkor jah, oda mehetsz
8/8 talpalos válasza:
Érettségi nélkül is.
Egyik héten 3, másik héten 4 nap munka (14óra) havi net 800-1M
Határ a csillagos ég. Papír ide vagy oda, a végén úgy is az számít, hogy mennyi energiát fektetsz abba, hogy fejleszd magad. Illetve az, hogy mennyire vagy elszánt a célod elérése érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!