Sportfogadásnál rájöttem a tutira, ha rendszeresen nyerek ki fogják fizetni, vagy érdemesebb inkább eladni az ötletet?
#9: Mármint mire gondolsz? Azért nem veszi át valaki a nyereményét, mert nem hiszi el, hogy valóban nyert?
Azért a lottó szerintem más, mint a sportfogadás. Lottónál már tényleg csak a leghülyébbek képzelnek bele bármiféle számmisztikát. Sportfogadásnál azért lehet gyártani elméleteket a sikerre, mert ott nem pusztán a véletlenen múlik a kimenetel. A baj, hogy a fogadóirodában ül a megfejtőnél okosabb, aki kiszámolja, hogy a bank mindig jól járjon hosszútávon.
A sportfogadásnál nem a fogadóiroda fogad ellened. Hanem azok a játékosok, akik az ellenkező kimenetelre tesznek fel pénzt. A fogadóiroda csak leveszi ebből a részét és kiszámolja, hogy mennyi pénz jut egy-egy nyertesre az addigi tétek alapján. Ez határozza meg az odds-okat. Emiatt a "fogadóirodák embereinek" nem kell szuper okosnak lenniük.
Ahogy leírtam, nem a fogadóiroda fogad ellened. Ők nem jósolnak meg semmilyen kimenetelt és nem tesznek fel rá pénzt.
Amikor fogadsz, akkor meg van a fedezete az ellenoldalon annak az odds-nak, amit felajánlanak. És ez a fedezet akkor sem válik semmivé, ha nagyon sokan fogadnak ugyanarra, mint Te és romlanak a feljánlott odds-ok. A Te magas oddsodat akkor is ki tudja fizetni a fogadóiroda, mert azok, akik ellenkezőleg fogadtak, amikor Te beléptél, nem tudják visszavenni a pénzüket.
A szorzót meg számítógéppel számítják folyamatosan, ezért az, hogy ezt elnézik, kb olyan valószínűségű, mint hogy a pénztáros rosszul ad neked vissza a húszeresből. :-)
Nem mondtam, hogy 100%-os a stratégia, kb. 70-80%-os.
Folyamatos nyerésnél nem fogják az odds-ot csökkenteni, vagy megtiltani a játékot?
Nyilván a fogadóiroda látja, hogy mindig csak bizonyos esemény, bizonyos kimenetelére fogadok és folyamatosan nyerek és kiutaltatom a nyereményt.
Nincs szükség bankroll menedzsmentre mert a feltett tét 70-80%-ban nyerő.
Sokat szeretnék nyerni ezért emelném a tétet, de attól tartok, hogy nem fogják kifizetni.
Mi az a nyeremény amelyet ki lehet utaltatni hetente, anélkül, hogy szemet szúrna bárkinek a fogadóirodánál.
Nincs benne semmi trükk vagy csalás, online fogadóiroda kínálatában megtalálható a piac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!