Ebay-en leütöttem pár dolgot, de nem fogom kifizetni mert
találtam máshol. Lehet valami kellemetlenségem belőle?
Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 19:06
1/8 anonim válasza:
Természetesen lehet. Pl.:Kitiltanak egy időre, ...
2010. okt. 24. 19:24
2/8 anonim válasza:
előbb kellett volna gondolkodni...amúgy meg ki fogják pakolni a feneked onnan teljesen jogosan
2010. okt. 24. 19:28
3/8 anonim válasza:
talán időben kéne jelezni az eladónak ,h meggondoltad magad. a legtöbb helyen ezt simán elfogadják, még a pénzed is visszafizetik ha visszaküldöd 30 napon belül.
de ha csak eltűnsz meg nem fizeted ki, akkor az negatív és repülsz is onnan.
2010. okt. 24. 19:33
4/8 anonim válasza:
idióta gyökér vagy
2010. okt. 31. 02:23
5/8 anonim válasza:
"ha" nincsen Pay-Pal contod akkor nem!!
ha van.....ajjjjveeeeee!! a legkozelebbi esetben kifizettetik!!
keress masik E-bayhoz hasonlot!!
2010. okt. 31. 05:47
6/8 anonim válasza:
Ez azért így megy, a legkézenfekvőbb, hogy kitiltanak az oldalról, ezt minden bizonnyal meg is fogják tenni. Az eladónak viszont joga van polgári peres eljárást indítani ellened, hiszen a licitálással vállaltad, hogy amennyiben te teszed a legjobb ajánlatot, meg is fogod venni. Ugyan úgy, ahogy valódi aukciónál is kötelező fizetned, interneten is kötelező.
Már csak az udvariasság kedvéért is megérné tisztázni a helyzetet az eladóval, ha jó fej lesz, biztos el tudjátok intézni a dolgot.
2010. okt. 31. 07:54
7/8 anonim válasza:
szia kedves kerdezo!Se nem tiltanak ki,se nem inditanak birosagi eljarast ellened,csak az lesz,hogy adnak egy negativ feedbacket es azt mindenki latni fogja,aki rakattint az ebay-on a nevedre,vagy arra a dologra,amit eppen veszel,vagy eladsz.Ha sok negativ feedback-ed gyulik ossze,az emberek ,akiktol venni akarsz,vagy teszel fel cuccok es eladni akarod,nem lesz bizadalmuk hozzad es nem fogsz tudni se eladni,se venni semmit az ebayon,bizalom hianyaban!en ezt onnan tudom,hogy en is fent vagyok az ebayon.de legkozelebb ugy bidelj,hogy gondold meg elotte.sok sikert!
2010. okt. 31. 08:28
8/8 anonim válasza:
Bocs,az elozo vagyok mindig.Valamit elfelejtettem:nem olvasrad el legeloszor,hogy mik a szabalyok ezen a netes oldalon??Pedig azt kellett volna eloszor.Egyebkent ha van Pay Palod,ha nincs,addig ,akitol vasarolni akartal volna,nem kuldi el a cuccok,amig meg nem erkezik az elado bankjaba a cucc ara es a postakoltseg!!!!De lenyeg,hogy nem tiltanak ki se nem orokre,se nem egy idore,letezik tovabb a regisztralt neved az ebayon es meg vasarolhatsz is,csak ne gyujts ossze sok negativot!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!