Nekem van igazam? Mit kéne tennem?
Elég érdekes szituációba kerültem. Volt egy munkatársam aki csuklótörés miatt nem tudta folytatni a munkáját ...felszolgálóként dolgozott..egyszer egy barátságos foci során megsértette a csuklójat és nem tudott tovább dolgozni . ..Épp előtte költözött az étteremhez közel , az anyjától .
Én a kollégája voltam. Volt egy szakításom.. ami nagyon megviselt nem tudtam mihez kezdjek ..rokonnál laktam aki kirakott mert nagyon sokat ittam ez időszak alatt . Vidékre anyámhoz kerültem akivel nem jó a kapcsolatom... Eldöntöttem vissza akarok térni Budapestre ..Erre a gyerekre Bré Summerre írtam hogy feljojjek hozzá albiban. Kölcsönösen elönyös lett volna mert mivelt eltört a keze elmaradt az albival és én ha odamentem volna tudtam volna segíteni mert így is el volt maradva az albival én meg újra BP--n dolgozhattam volna vidék helyett. ..Elég depis voltam többször beszéltük hogy felmegyek hozzá de végül nem mentem..Egyszer elvileg egy 60 ezres felszolgálo melót mondott le mert akkor mentem volna fel hozzá ..de végül akkor nem, csak később mentem ..később felmentem egy éjszakàt voltam nála..kifizettem 85000ft-ot
Egy hónapra ..de egy éjszaka után mondtam hagyjuk ..egy táska cuccom nàla maradt azzal indokolták hogy depis vagyok nem megy ez nekem vidéken kell maradnom...vissza akartam kérni 60000 ft-ot de még nem adta vissza és azt mondta csak 30--at át vissza mert hülyére vettem ..igergettem hogy megyek de mégsem az idejét pazaroltam.
Nekem 60 kell de 30- át akar adni mit csináljak igaza van ? Szarrá kéne vernem?
Dehát mire számítassz?
Te mondtad le.
De pont ez az hogy havernak mondhatóak voltunk...mikor eltört a keze és nem tudott melózni meg sokáig járt az étterembe ..adtam neki cigit .volt hogy meghívtam kajára...csak mikor én szarba kerültem és odaadtam a pénzt akkor ez mind ment a kukába és elfelejtette...
Lényegtelen mert nagyon nem tudok változtatni semmi..csak az igazságérzetem bántja...csak azt szeretném tudni hogy racionálisan a torténtek alapján kinek van igaza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!