Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » OTP-s vagyok, most költözöm,...

OTP-s vagyok, most költözöm, 2 havi kaució miatt nagy összeget kell kivennem a számlámról, ez hogy működik?

Figyelt kérdés

Ne nevessetek ki kérlek, most költözöm először, teljesen egyedül.

Összesen 360 000 Ft kellene most a lakás bérleti díja miatt. Ezt OTP ATM-ből ki tudom egyszerre venni? Vagy ilyenkor bankfiókba kell bemenni?

Ez az első, hogy életemben nagy összeget veszek ki, ezért is érdeklődöm, hogy ilyenkor ez hogy működik?

A limitemet átállítottam nagyobb összegre telefonos applikációval, de hogyan tovább?

febr. 8. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Elég ha a limited állítod át, aztán le is tudod venni. Lehet nem pont egy tranzakcióval, de le lehet.
febr. 8. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Simán ki tudod venni ATM-ből ha a limitet magasabbra állítottad.
febr. 8. 20:55
 3/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm Nektek, hogy ilyen gyorsan és segítőkészen válaszoltatok! :)

Legyen szép napotok!!

febr. 8. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Új vagyok a magyarországi albis témában, de tényleg kp-ben szokás ezt intézni? Ez elég ijesztően hangzik.
febr. 8. 23:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Én biztos atutalnam. Akkor van nyoma, nem lehetletagadni utólag.

Nem mellékesen olcsóbb es kényelmesebb is.

febr. 9. 05:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Utald át. 2024 van, készpénzt csak a bűnözők használnak.
febr. 9. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!