Valaki le akarta venni a pénzt a Revolut számlámról. Csalás volt?
Régen történt, de most vettem észre mert eléggé el van rejtve ez a funkció. Nem nagyon használom és pénzt sem tárolok rajta csak ha indokolt, de a kártya tranzakciós listájánál egy évvel ezelőtt láttam egy meghiúsult kérelmet: Lowe's #1637 Maple Shade USA 9080,61 $ átváltott összeg: 2 626 731,27 Ft. Állapot: Elutasítva. Nem olt elég pénz a számládon.
Semmilyen más adatot nem találtam az ügyletről.
Persze hogy nem volt. Semmilyen értesítést nem kaptam erről anno. Hogy kerülhettek ki a kártyaadatok, amikor online sem használtam sehol? Mennyire biztonságos a Revolut így a továbbiakban?
kérdezd őket!
A revolutot próbálják most áztatni, mert komoly konkurencia, ráadásul nem lehet a magyar rendszerben ekézni. Arról nem is beszélve, hogy nem lehet becsicskítani, korrupcióval lehúzni stb. Szóval a kormány bögyében van és szeretné nagyon megsarcolni, de nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!