Ez az olajkútba fektetés mennyire működik? Van itt olyan, aki vett ki hozamot?

Ezt te tudod vagy gondolod?
Mit kellene elhinnem?

Olajkútba úgy tudsz befektetni, hogy veszel egy olyan cégből részvényt aki ezzel foglalkozik pl. BP
De amit a neten hirdetnek, hogy legyen egy saját olajkutad és ez 20-30% profitot fog hozni, az átverés.

Üdv mindenkinek.
Sejtések, feltevések, hallomások, legendák, közhelyek, sztereotípiák akadnak bőven, azt amúgy magam is ki tudom találni.
Olyan RELEVÁNS!!!! azaz R-E-L-E-V-Á-N-S infó kellene, hogy valaki tett bele pénzt és hozott hozamot, vagy tett bele pénzt és bukovári lett vagy alulteljesített stb. Tehát aki maga is, vagy konkrét ismerőse, rokona beszállt ebbe. Olyanok válaszát várom.
Mert saját kútfőből mindent lekamuzni a lottótól az államkötvényig, azt bárki képes, ahhoz nem kell gyakorikérdésekponthu.

Én megbíznék 7#-ben, értheti a dolgát! 40% hozam?! Az igen! Ne hagyd ki!
(csak vicceltem, egy forintot sem bíznék rá, ezt a gyengébbek miatt inkább külön ideírom :) )

Én 2012 óta használom az olajkutam.com-ot. Nekem megérte. Csak azok kamuzzák és gondolják, hogy átverés akik nem értenek hozzá.
Én ebből gazdagodtam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!