Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez az olajkútba fektetés...

Ez az olajkútba fektetés mennyire működik? Van itt olyan, aki vett ki hozamot?

Figyelt kérdés
Tényleg nem a feltételezések, meg az ilyen "tudom, hogy kamu"-k érdekelnek, amikor az illető max a neten látott ilyet, hanem az, akinek van ilyen befektetése és az, hogy ez működik-e?
2024. febr. 7. 20:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem, nem működik. Miért olyan nehéz ezt elhinni?
2024. febr. 7. 21:02
 2/11 A kérdező kommentje:

Ezt te tudod vagy gondolod?

Mit kellene elhinnem?

2024. febr. 7. 21:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
LoL
2024. febr. 7. 22:55
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Olajkútba úgy tudsz befektetni, hogy veszel egy olyan cégből részvényt aki ezzel foglalkozik pl. BP

De amit a neten hirdetnek, hogy legyen egy saját olajkutad és ez 20-30% profitot fog hozni, az átverés.

2024. febr. 8. 09:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek van egy olajkútja, ami működik, és nagyon jól jövedelmez, az a legritkább esetben akarja ezt átadni részben -vagy egészben másoknak.
2024. febr. 8. 10:50
 6/11 A kérdező kommentje:

Üdv mindenkinek.

Sejtések, feltevések, hallomások, legendák, közhelyek, sztereotípiák akadnak bőven, azt amúgy magam is ki tudom találni.

Olyan RELEVÁNS!!!! azaz R-E-L-E-V-Á-N-S infó kellene, hogy valaki tett bele pénzt és hozott hozamot, vagy tett bele pénzt és bukovári lett vagy alulteljesített stb. Tehát aki maga is, vagy konkrét ismerőse, rokona beszállt ebbe. Olyanok válaszát várom.

Mert saját kútfőből mindent lekamuzni a lottótól az államkötvényig, azt bárki képes, ahhoz nem kell gyakorikérdésekponthu.

2024. febr. 8. 13:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Rövidítsünk a dolgok: utald át nekem azt a pénzt, amit az olajkútba akarsz fektetni és én megígérem, hogy jövőre 40%-kal többet fogok neked visszaadni!
2024. febr. 8. 14:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én megbíznék 7#-ben, értheti a dolgát! 40% hozam?! Az igen! Ne hagyd ki!

(csak vicceltem, egy forintot sem bíznék rá, ezt a gyengébbek miatt inkább külön ideírom :) )

2024. febr. 8. 14:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Én 2012 óta használom az olajkutam.com-ot. Nekem megérte. Csak azok kamuzzák és gondolják, hogy átverés akik nem értenek hozzá.

Én ebből gazdagodtam meg

2024. febr. 8. 16:33
 10/11 anonim válasza:
Az a vélemény, hogy kizárólag részvény útján lehet beszállni az olajiparba egy nettó baromság. A magánszemélyek részvétele az olajkitermelésben egy könnyen ellenőrizhető tény. Évtizedek óta létezik. És igen, 10-30% között bármi előfordulhat. Projekt és olajmező függő. Amerikai olajszövetség oldalán lehet ezekről átlagszámokat találni. Főleg fotelidiótáknak javaslom. Ha beszélik a nyelvet persze.
2024. máj. 13. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!