Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vélemények a fressnapfről,...

Vélemények a fressnapfről, ügyfélszolgálati készségérő, hozzáállásáról?

Figyelt kérdés

2024. febr. 6. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyosan tudnak tájékoztatni arról mindig hogy amit keresek az éppen miért nincs, és azt sem tudják hogy mikor lesz legközelebb.

A hozzáállás saját tapasztalatom szerint rendben van, de ez a végeredményen nem változtat, hogy nem tudom megvenni 10ből 9szer azt, amit szeretnék.

2024. febr. 6. 15:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Roppant kedvesek egészen addig, amíg nincs problémád.

Molylepkés tápot kaptunk, cellux-szal volt ragasztva a megrepedt csomagolás, szóval teljesen egyértelműen a raktárban motyóztak bele. Sajnos nem látványos helyen volt a sérülés, nem tűnt fel, bontottam és öntöttem bele a táptárolóba, ott tűnt fel, hogy lárvás.

Az első emailre még nagyon készségesen reagáltak, hogy utánanéznek, utána kb. soha többet. Kb megfenyegettem őket, mert nem akarták visszaadni az árát (pedig csak a tápot kértem, a bekevert tápot és a táptárolót, ami szintén kuka lett, nem róttam fel nekik...), így sikerült több hét után kiharcolni, hogy ajándékutalványban(!) visszaadják. A végén nagy flegmán még odavetette az ügyfélszolgálatos az utolsó emailben, hogy legközelebb menjek a legközelebbi üzletbe panaszkodni, ne hozzájuk.

Azóta egy kósza jutifalatot sem vagyok hajlandó vásárolni tőlük, a kuponokat némi veszteséggel sikerült elcserélni ismerőssel, be se teszem oda a lábam. Marad a zooplus. És nagyon igyekszem nem belegondolni, hogy milyen állapot lehet a raktáraikban, hogy olyan szinten fertőzött tápot kaptunk, amilyet.

(A leckét is megtanultam, azóta minden felbontott tápot nagyon alaposan átvizsgálok, mielőtt bekeverném. Sérült zsákra pedig indoklás nélkül teszek panaszt.)

2024. febr. 6. 16:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Azta de durva-lárvás táp??:/Én régen sokat vásároltam ott személyesen,mindig gondosan megnéztem a lejárati dátumot+ nyílván a csomagolást is,de már olyan irreálisan drága lett,h hanyagolom.A cicáim imádják a Purina 1t,szerintem az egyik legjobb minőségű táp,amióta azt a dom a cicáimnak,jobb az emésztésük,mint vha,és bárhol be tudom szerezni olcsóbban,mint a fresiben!Amúgy a Récseiben,ahova jártam,mindig segítőkészek és kedvesek voltak.
2024. febr. 19. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!