Hogyan érdemes neki fogni a lakás vásárlásnak?
Nem szeretnénk luxus dolgokat, egy egyszerű paraszt házat szeretnénk a párommal. Azok amiket néztünk a neten lepukkantak, amit szeretnénk saját formánkra újítgani, mert nem sürget minket az idő.
Viszont ezeknek az ára kb 5-6 millió, nekünk viszont egyenlőre csak 2 milliónk van, de szeretnénk már megvenni, hogy pár hónapon/ éven belül költözhető legyen.
A vőlegényemnek van fix keresete és beugrós vagyok egy szalonba és tanulok még, idén végzek. Utána pedig állatokkal szeretnénk foglalkozni.
Milyen hiteleket érdemes felvenni?
Milyen praktikák vannak? Mikre érdemes figyelni?
23l 27f
Ne pazarold az idődet a zsebturkászokra, kevés információból vonnak le messzemenő következtetéseket.
A konténerházat/mobilházat azért javasoltam mert az már le van szigetelve (az aljzat is), stabil az oldala, teteje, könnyen bevezethető a víz és a villany. Konténerházból is van nagy, széles, hosszú, bár nem tudom nektek mekkora ház kell.
Egy régi parasztházat újítgatni egy soha véget nem érő történet és miután ráköltöttetek 3, 5, 10 milliót akkor is csak egy 140 éves vályogházatok lesz.
“akkor is csak egy 140 éves vályogházatok lesz”
Jártál már a Budai várban? Ennél sokkal öregebb házakkal van tele.
Talán nem a Budai várban fognak házat venni 5-6 millióért :)
@14:14
Látom, nem nagyon megy az olvasás-értelmezés-gondolkodás...
Hiába is magyaráznám, sajna 70-es IQ-val ezt nem fogod érteni.
A többiek értik, amint vetnek egy pillantást a 13-as válaszra...
A lényeg, hogy én értem, hogy mit akart mondani a budai várral.
És azt is értem, hogy hiába költök egy házra több milliót akkor is csak egy 140 éves vályog ház lesz. Ami nem gond, ha nem omladozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!