Szép kártyát felhasználhatja családtag is?
Figyelt kérdés
Pl édesapám kap szép kártyát és én mint lánya feltudom használni? Pl hotel, étterem stb helyen. Vagy kell hozzá külön meghatalmazás vagy társ kártya?2024. febr. 2. 09:26
1/6 anonim 

válasza:

Hivatalosan a kartyat csak az hasznalhatja akinek rajta van a neve es az alairasa.
De gyakorlatilag… tolem meg egyszer sem kertek szemelyi igazolvanyt amikor szep kartyaval fizettem.
2/6 anonim 

válasza:

Elvileg nem. De sok helyen egyáltalán nem foglalkoznak vele, hogy kinek a neve van rajta . ..
3/6 anonim 

válasza:

Étteremben nem fogják figyelni, szállodában viszont tőlem kértek már személyit a szép kártyához. Ott nem merném megpróbálni, nehezen tudod kimagyarázni, hogy nőként tiéd a férfi névvel ellátott kártya. Nem lehet előre fizetni, online? Az megoldaná.
4/6 A kérdező kommentje:
3/3 nem tervezek foglalni, nem azért kérdeztem. :) Apum most kapott először szép kártyát, de ő nem használná fel ezért volt téma itthon, hogy akkor majd én.
2024. febr. 2. 10:45
5/6 anonim 

válasza:

3
Szálláson amúgy is elkérik a vendégek adatait, szép kártyától függetlenül.
6/6 anonim 

válasza:

Nekem is volt rá eset, hogy nézték az aláírásom, vagy elkérték mellé a személyim, szóval nem egy életbiztosítás, ha más kártyáját használod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!