Más helyett ki lehet fizetni számlát?
Figyelt kérdés
Abszolút nem értek a számlákhoz és valószínűleg buta a kérdés, ezért fordulnék hozzátok segítségért. Nővérem jelentkezett egy felnőttképzésre és kiküldték a számlát és az lenne a kérdésem, hogy ha a számlán a nővérem adatai vannak megadva, attól még fizethetem én az én bankkártyámmal az átutalást? (Nem akarunk kétszer átutalási díjat fizetni, ezért vagyok kíváncsi)jan. 31. 23:39
1/4 anonim válasza:
Igen.
Az utalásnál a megjegyzés rovatba be kell írni a nevét és a számla sorszámát.
2/4 anonim válasza:
Természetesen bárki kifizetheti helyette. A címzettnek csak az legyen egyértelmű, hogy kinek írja jóvá a más által befizetett összeget. Tehát feltüntetni a megjegyzés rovatba mindent, ami a címzettet segíti ennek beazonosításában.
3/4 A kérdező kommentje:
Szuper, nagyon szépen köszönöm a segítséget :D
febr. 1. 11:17
4/4 anonim válasza:
Meg fogod a sárga csekket, oda megy a postára és a néninek oda adod a csekket meg a pénzt és kész ki van fizetve, senki se fogja megkérdezni ki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!