Egyetemi koliban milyen alternatív pénzkereseti lehetőségekkel élhetnék?
Nagyon illegális dolgok kizárva (drogok terítése meg hasonlók)
Ötletek? Én arra gondoltam hogy szerveznék a gazdagabbaknak pókerpartikat a szobámban, én lennék a fix osztó, lenne belépő/jutalék nekem, de kapnának szendót, üdítőt, piát is.
Akkor szervezz illegalis szerencsejatekot. Valoszinuleg nem torik ratok az ajtot a rendorok, bar jogalap lenne ra mert buncselekmeny a szerencsejatek szervezes.
Valoszinubb hogy kibasznak a kollegiumbol ha megtudjak.
Egyebkent nehezen tudom elkepzelni hogy szombaton es vasarnap reggel 8tol este 8ig csak tanulsz. Es nincs szabad 8orad dolgozni..Nyilvan lenne, csak derogal, mert te nagy mernok infos vagy, akinek alantas munka nem valo..
A tények ettő még nem változnak tesaó, ez egy eccerü szak ha értesz hozzá, szal idöd bőven lenne dógózni...
Mellesleg protip: ha nem húzol el dolgozni egyetem mellett a szakmában, nem fogsz állást találni, mert tapasztalat nélkül nehéz állást találni manapság ezen a területen.
Az teljesen más kategória amikor már a szakmában dolgozom a suli mellett.
Én csak most leszek elsős, még nem játszik az IT diákmunka se, az majd később jön.
S egyáltalán nem egyszerű szak, a matek nagyon nehéz benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!